Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Sonia 1
No gościu,przybierz imię i napisz coś o sobie.Tak czy siak coś Cię ku nam ciągnie,nie sądzisz?

Gość Sonia 1
I nie daj się prosić!

tak susan przy piątku w dobryh chumorah :D no to OWOCNEJ PRACY bo pewnie jeszcze pewnie PSZETWAŻARZ o jejku co za wyraz :D

Bede przetwarzac jutro. Jablka mam w bardzo dobrej cenie od biednego sadownika, co nie pryska :) Teraz to sie nazywa eko :D

soniu, ten gościu zawsze czepia się mnie to jawna PROWOKACJA hehe ponoć jestem po zawodowce i ortografii nie znam :) ale pamietam coś ,że i Deep też za ortografię oberwał tutaj ,taksze jósz nie jestem sama :D

susan a będziesz robiła marmoladę ? uwielbiam :D a ja dziś 10 kg winogron zamienilam w galaretkę i wpakowałam do słoiczków ,oj sorki sloiczkuw hehe

Gość Sonia 1
Yolcia!Jakby tak przepis dla mnie na galaretkę z winogron bo mam całe mnustwo to będę wdzięczna.To dobrze Susan,że eko.Ja to jeszcze zawsze sprawdzam.Jak mój maltańczyk je to znaczy zdrowe.

Nie znam, ale zrobie, skoro tak zachwalasz..... marmolade znaczy sie. Znowu pada, tzn. kuzynka pewnie przywiezie mi grzyby w niedziele :)

Gość Samsonka
Gość ujawnij się, bo zaraz będzie że Ty to ja

Gość Sonia 1
Nie będzie.Witaj Samsonka,co tam u Ciebie?

Gość Samsonka
Hej Sonia. U mnie w porządku. Weekend się zaczął, więc odpoczynek wskazany :)

Gość Sonia 1
Yolcia,gdzie jesteś?.Martwię się,że gościu Cię znalazł i jakąś krzywdę Ci zrobił porywając przy okazji mój przepis na galaretkę z winogron.

Witam w sobotę (w dzień u nas nie padało, ale teraz leje) porobiłam przepiękne wiązanki i zawiozłam na cmentarz. Samsonka fajnie, że wpadłaś tu :) a tak swoją drogą, mogłabyś częściej tu wpadać i poprawiać moje błędy a nie jakiś prostak, który się wstydzi ujawnić :D . soniu ja tę galaretkę robiłam w thermomixie ,więc nie dam przepisu ,wiem, że bez thermomixa to przecierać trzeba bo pestki i skóry

Gość Samsonka
Yolanta. No juz nie dokuczaj mi :) Poniosło mnie kiedyś i nawrzucałam Deepowi, ale przeprosiłam a On mi wybaczył :) wpadam tutaj rzadko bo poprostu brak czasu. Dzieci, dom praca i tak wkoło a samo się nic niestety nie zrobi :)

Samsonka, ja Tobie lasko nie dokuczam :D ale bym wolała, żebyś Ty mi wyrzucala błedy a nie jakiś typek ,naprawde ! :D ja nic do Ciebie nie mam ,wiedz, że Cię lubię :) wiem, wiem nic się samo nie zrobi ... a mogłoby od czasu do czasu ... samo się coś zrobić :D i tak Cię podziwiam w tym całym kieracie - samiutka jesteś :( fizycznie oczywiście

Gość Samsonka
Ale mąż niedługo przyjeżdża więc jest szansa że trochę sobie dychne :)

Witam w Niedziele,za oknami jeszcze ciemno ale nie jest źle lubię takie poranki jeszcze pod osłoną nocy. Samsonka jak tam u ciebie ogólnie jak samopoczucie, napisz może coś więcej jak z alko,ciekawe jak tam wieczorna odezwij sie też

Witam się również z Wami z ranka :) fakt przeszło 3 godziny po Deepie:) którego podziwiam za poranne wstawanie ! ja to lubię pospac rano ,ale ja poszłam spać po pierwszej. Dziś dzień bezstresowy ,maska na twarz i na włosy,potem do kościola i relax, nie wiem jaki bo pada deszcz i nie wiem ,o której mąż wróci znad jeziora.

Wstalam wczesnie, pocwiczylam (powrot do cwiczen nie jest latwy, ale powoli wroce do formy). Mam dzisiaj gosci, niczego nie przetwarzam! Wczoraj uporalam sie z 10 kg jablek i chwilowo mam dosc. Kiedys trzeba odpoczac. Fajnie, ze zajrzalas do nas, Samsonka. Ja tez z reguly jestem sama z dziecmi, takze wiem jak to jest. No ale, kto da rade jak nie my :D Milej niedzieli wszystkim zycze! A gdzie Agatka???

jej pada i pada u mnie ,to pojechalam na shoping z rodzicami :) mąż wrócił bez grzybow i bez rybów hehe ,agatka się nie odzywa :( to może gościu się odezwie :) soniu czemu cicho siedzisz? martwie się, czy znowu coś się wydarzyło :( acha Deep to taki sprytny facet jesteś :P

Gość Sonia 1
Witajcie!Oj znow niestety się wydarzyło.Jakaś czarna seria.Znowu nagła choroba u kogoś bliskiego.Pisząc po prostu sama nie wierzę w to co się dzieje.Temat w miarę opanowany,jest nadzieją,że jakoś to będzie.Wielkie plany człowiek miał,chciał zmienić parę rzeczy w swoim życiu a to niestety życie zmieniło jego.To tyle na temat kierowania zwoim życiem. No właśnie,dziewczyny się nie odzywają.Ani Agatka,ani Wieczorna,ani erozja ani nawet gościu.Jak kogoś pominęłam przepraszam.

Trzymajcie sie, dziewczeta! Szczegolnie do Ciebie Soniu i do Twoich bliskich wysylam cieple mysli. Z 10 kilo jablek zostaly mi trzy sloiki. Sepy moje kochane przyszly :D Jak ja lubie karmic innych :D U nas dzisiaj dzien niezdrowy, domowych frytek. Szesc osob zjadlo 5 kilo ziemniakow! Az mi w to trudno uwierzyc :D :D

Sonia mam nadzieje że wszystko u ciebie się ułoży i zaznasz spokoju wewnątrz siebie,myślami będę z tobą i nawet nie wiesz jak bardzo jest mi to potrzebne teraz,wiem że masz dużo na głowie teraz ale potrzebuje od ciebie teraz siły i pogody ducha bo akumulatory się mi rozładowują, Dzięki.

Gość Sonia 1
Trochę się wczoraj z Panem Bogiem próbowałam kłócić,modliłam się o pomoc w zmianie myślenia u człowieka a nie o udar i paraliż.Ale dzisiaj już wiem,że On jednak wie lepiej.Deep jestem z Tobą,masz moje wsparcie duchowe.Pamiętaj w słabości siła jest największa.Pozwól sobie być słabym,jesteś tylko człowiekiem/dla mnie aż i jestem dumna że Cię znam/.Trzymam Cię za łapkę /i Yolcia zaraz dołączy a z nią reszta/

Sonia dzięki wielkie nawet nie wiesz jak mi dużo dałaś ,dla mnie jest to przełom duchowy i emocjonalny,odkrywam nowe rzeczy "" a tak bliskie "" a jednocześnie tak dalekie zobaczyłem dzisiaj to na innych

Gość Sonia 1
Nie wiem wprawdzie co dokładnie masz na myśli.Na wszelkie nowości duchowe itd trzeba bardzo uważać i być czujnym.Na wszystko,a im bardziej objawione tym niebezpieczniejsze.Każdy nowy poziom duchowy zwłaszcza wzwyż niesie nowe niebezpieczeństwa.Wiem na ten temat dużo,a im więcej wiem tym bardziej wydaje mi się,że nic nie wiem.Genealnie trzymam się zasady:jak coś daje mi lekki niepokój to uciekam.

Gość kris82
Dawno mnie tu nie było. Czytałem ostatnie kilka stron "dyskusji" ... zapewne temat alko już dawno się rozmył, Piszę w nocy, bo usnąć nie mogę(spałem z 2h w dzień) Coś mnie tu ciągnie :) ... mimo iz minęło 2 miesiace nadal pamiętam i wracam do tego forum. Udanego poniedzialku życzę wszystkim :)