Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Sonia Zabieram cie w podróż,gdzie poczujesz moc pozytywnych wibracji i odnajdziesz Pogodę Ducha na nadchodzący nowy(lepszy) dzień.

Gość Sonia 1
Mojej mamie zdrowie się pogorszyło.Jest częściowo sparaliżowana od 9 lat.Oprócz tego ktoś bliski dostał raczysko i potrzebuje wsparcia.O drobniejszych sprawach już nie będę wspominać. Dzięki Deep.

Witam kochani w słoneczny piątek :) oj sonia :( to bierz się za nowennę pompejańską w intencji zdrowia mamy ...

Gość Samsonka
Yolanta. No nie jedz tyle :)

Gość Samsonka
E tam... Możesz :)

Sonia mam nadzeje że wszystko sie ułoży i unormuje, duchowo jestem z tobą. A tymczasem Deep na szlaku po Beskidach .......

Witam :) Chciałabym się przyłączyć do nowego życia po... Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona...

Gość Sonia 1
Witaj,erozja.Jasne,że przyjmiemy.Napisz coś o sobie byśmy mogli sobie Ciebie wyobrazić.

Dziękuję :) Swój zwrotny punkt w życiu miałam 5 lat temu, kiedy wydarzenia w życiu osobistym sprawiły, że zachorowałam przewlekle. Wybaczcie, nie chcę pisać na co choruję, wystarczy wiedza, że moja choroba bardzo źle się kojarzy w społeczeństwie. Biorę leki, jestem w fazie remisji, zainteresował mnie ten topik, bo od kilku miesięcy staram się prowadzić zdrowy tryb życia - regularne posiłki, zbilansowana dieta, wystarczająca ilość snu, unikanie przewlekłych stresów, rozwój wewnętrzny. Staram się pozytywnie patrzeć na świat i w każdej sytuacji widzieć pozytywne aspekty. Moim nałogiem jest kawa i praca, uwielbiam ją i nie potrafię z nich zrezygnować. Zmiana sposobu odżywania wpłynęła korzystnie na figurę, zniknął nawet celulitis. Jedyne co to nie mogę przekonać się do ćwiczeń, próbowałam kiedyś robić chociaż po 50 przysiadów dziennie, ale wewnętrzny leń we mnie nie dał mi kontynuować. Ale może jeszcze kiedyś się wezmę.

Gość wieczornaa
Tak trochę do tylu ponieważ czasem zdarza mi się w tygodniu wypić jak wiem ze mam wolne na drugi dzień :( Ja bym chciała tak bardzo nie pić w ogóle :( Szukałam tej książki jako PDF w internecie ale nie mogę znaleźć. Jak ona się dokładnie nazywa? Chyba ja zamówię gdzieś przez internet. Miłego weekendu wam życzę!

Gość wieczornaa
Mojego wpisu znów nie ma? Albo mnie ktoś zgłasza ciągle albo nie wiem co

Witaj erozja :) podaję Ci rękę tu wiedzą, że ja nienawidzę ćwiczen ,toleruje tylko nordci walking i tego tez nie za dużo hehe ale bardzo nad tym ubolewam :( no cóż ja przez swoje chorobska ,zeby nie brać leków unikam mięsa i glutenu,celulit tez przez to zniknął :) no i w ogóle na swoje lata nie wyglądam :) a dziś to na zakupach byłam i kupiłam sobie 2 piżamy do szpitala ,14go idę :(

wieczorna ile razy mam pisać lasko! jak nie widać Twojego posta to napisz natepnęgo w treści daj". "a jak dalej nie widać to znowu napisz i znowu" . " a jak znowu nic to trzeci post z . ale w praktyce po dwuch postach strona sie przewróci :) ,rozumiesz Lasko? lecę na masaż :D

Gość wieczornaa
Yolanta ok dzięki! A dlaczego idziesz do szpitala 14 tego? ? :|

Gość Wiieczornaa
Rozumiem to życzę szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieje ze to nic złego.

Gość gość
yezu yolanta przeginasz...

Gość agatka1214
Witam wszystkich Yolanta jak sie uzalac wszyscy tu poszemy o swoich problemach chyba po to jestesmy by sie wspierac wiec pisz co sie dzieke bo siemartwie .aja sie jakos kiepsko dzis czuje glowa boli moze ta zmiana pogody musze sie wziasc w garc po troche ostatnio pofolgowalam sobie wiecej witamin a dzisiaj 2bulki z maslem salata i ogorkiem pozniej sok ananasowy obiad grila robimy wiec jakies miesko a kolacja salatka jarzynowa

Witam wieczorową porą :) Yolanta, mam nadzieję, że Twój pobyt w szpitalu będzie trwał tylko tyle, ile to koniecznie i nic ponad to. Ja dzisiaj też prawie cały dzień grzecznie i dietetycznie, na sumieniu mam tylko dwa żelki. Chcę zrzucić kilka kilogramów, więc bardzo się pilnuję z posiłkami, ale prawda jest taka, że dyscyplinę posiłkową łatwiej mi utrzymać w dni pracujące niż w weekendy, kiedy to piekę ciasto i wymyślam smaczne obiadki dla rodzinki.

erozja co to są dwa żelki hehe, ja znowu wciągnęłam 2 kg arbuza ! ,w nocy chyba się zesikam ;) a ile to slodkich kaloriI ...

Aż sprawdziłam, 100 gram arbuza ma 36 kalorii, ale to niemal same węglowodany. Myślę jednak, że nic CI nie będzie :)

Witam erozje i zapraszam do naszego wątku U mnie dość ostro wczoraj Beskid i znów pochłonąłem Babią Góre w czasie ,,,,,,,, bardzo szybkim :D A dziśaj rower i 50 km pękło :) ale chyba coś przegiąłem bo mnie choróbsko jakieś zbiera Erozja z ta kawą że jesteś uzależniona to sie nie przejmuj ja pije zawsze dwie dzień w dzień i jest oki ;)

YOLANTA yyyy chyba wiesz że arbuzy to do woli,chyba cie nie muszę uświadamiać,aha jak tam kije .... :P

Gość Sonia 1
Witam!Jakoś daję radę!Muszę uznać bezsilność wobec kolei losu.Najbardziej jednak zawsze boli mnie żegnanie przyjaciół.Mam tylko nadzieję,że wszyscy oni są razem na wiecznym mitingu.I jeszcze,że ta nadzieja i moje obowiązki pozwolą mi trzymać za rękę kogoś kto tak wiele dla mnie zrobił tylko tym,że po prostu...był.Jak skała w tym samym miejscu co tydzień przez ponad 20 lat. Fajnie,że erozja dołączyłaś do nas,my jesteśmy to właściwe społeczeństwo dla Ciebie i my akceptujemy.Yolcia jestem z Tobą.A arbuza jedz do woli,należyCi się. Wieczorna napisz dlaczego popijasz i jakie masz przy tym uczucia.Trzeba kochana coś z tym zrobić.Jeśli chcesz to mogę podać Ci mój telefon.Książka to Anonimowi Alkoholicy. Wczoraj byłam duchowo z Tobą Deep,dobrze mi to zrobiło.