Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Dzien dobry. Wieczorna, fajnie, ze sie odezwalas! Ja w Ciebie wierze, ze dasz rade! Deep, jestem pod duzym wrazeniem, ze tak sie zaangazowales w pomoc koledze, to musi byc bliska Ci osoba. Trzymam kciuki! Co do sportu, to wlasnie najgorzej jest wrocic po przerwie. Dzis rano juz pocwiczylam i musze przyznac, ze bylo lepiej niz wczoraj, choc oczywiscie nie da sie porownac do mojej formy sprzed przerwy, no ale powoli sie nadrobi zaleglosci. Dzis dzien edukacyjny, bede sie uczyc z synusiem, bo ma mnostwo rzeczy do zrobienia na przyszly tydzien. Przez niego musze sie zaczac uczyc niemieckiego chyba, hehe, bo mu inaczej nie bede mogla pomoc. Dreszcze mam, kiedy slysze niemiecki, dla mnie to taki "perwersyjny jezyk" ;) Wieczorem za to, na pewno bede z dziecmi ogladac jakas historie z dreszczykiem :) Trzeba tez troche odpoczac. Milego weekendu wszystkim zycze! Nie ruszajacy sie, idzcie chociaz na spacer!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Sonia 1
Witam wszystkich!Najbardziej ciesz臋 si臋,偶e jeste艣 Wieczorna.Deep ma racj臋,ale ja my艣l臋,偶e u Ciebie przede wszystkim nie ma rado艣ci z 偶ycia i nadziei.Oczywi艣cie to jest tylko moje zdanie.A picie to tylko skutek.I dlatego ciesz臋 si臋 z Twojej obecno艣ci.To jest taki stan,kt贸ry ja nazywam,,偶ycie boli,,i ma zwi膮zek z chor膮 dusz膮.Tutaj najwa偶niejsze s膮 ma艂e post臋py.Napisz Wieczorna jak to u Ciebie wygl膮da i pami臋taj,偶e nie ma sytuacji bez wyj艣cia. Ja sportowo to jestem na etapie 膰wicze艅 powiek膮 rano.Ogr贸d zajmuje mi ca艂y wolny czas.

Udost臋pnij ten post

Witam 艣wiatecznie :) pogoda spacerowa czas i艣膰 na cmentarz, 偶ycz臋 wszystkim spokonego ,mi艂ego dnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Witam!Rano by艂am ubiera膰 groby,m贸wi臋 sobie p贸偶niej tu zajrz臋.I nic z tego nie wysz艂o.Ale mi si臋 najecha艂o go艣ci!Super by艂o,chocia偶 szklanek zabrak艂o i miejsca przy stole.Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poszukujaca_szczescia1
dziewczyny, pomocy. Lekarz przepisal mi romazic, w aptece (w warszawie) tlumaczyli mi na co to jest, ale bylo za duzo dlugich i skomplikowanych nazw :D w internecie tez pisza jakos po chinsku i troche nie lapie. Co robi romazic? to taki lek: http://aptekagold.pl/romazic-tabl-10mg-x-30.html . Prosze o pomoc!

Udost臋pnij ten post

Witajcie kochani w poniedzia艂ek z ranka :) Witaj poszukuj膮ca :) no c贸偶 romazic to statyna ,kt贸ra ma pono膰 obni偶y膰 cholesterol ,mam przepisany 5mg nie bior臋 wcale...w ulotce pisze: " Wskazania: Wysoki poziom cholesterolu, gdy reakcja na diet臋 lub niefarmakologiczne metody leczenia (np. 膰wiczenia fizyczne, zmniejszenie masy cia艂a) s膮 niewystarczaj膮ce." po przeczytaniu tego przez miesi膮c nie jad艂am mi臋sa ani s艂odyczy i 0 alko to z 320 cholesterolu i 580 tr贸jgliceryd贸w ,zosta艂o mi 196 cholesterolu ,134 tr贸jgliceryd贸w ,dlatego 艣miem twierdzi膰 ,偶e dieta to podstawa ,po jakim艣 czasie wprowadzi艂am ryby raz w tygodniu i jest ok. jaki masz poziom cholesterolu i tr贸jgliceryd贸w? i czy 膰wiczysz? bo aktywno艣膰 fizyczna jak najbardziej :)

Udost臋pnij ten post

ps. m贸j ma偶 bierze romazic 10mg, pije piwo , pali 2 paczki dziennie i je wszystko -poziom cholesteroli i tr贸jglicerydy w normie . Czyli wyb贸r nale偶y do Ciebie :)

Udost臋pnij ten post

Witam w s艂oneczny Poniedzia艂ek dzisiaj jeszcze wolne wi臋c trzeba korzysta膰,w ko艅cu siadne na rower ale na chwile popo艂udniu bo jak na razie ma艂a wycieczka po zakopcu ale bardziej rekreacyjnie. A jak tam u was mi艂ego dnia 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Witajcie!A ja dzisiaj ogr贸d.Pi臋knie jest.B臋d臋 obcina膰 maliny i inne a jak zd膮偶臋 to jeszcze li艣cie pozgarniam. Yolcia czyta艂a艣 ,,Ukryte terapie,,Jerzego Zi臋by?Ja s艂ucha艂am wyk艂ad贸w na youtube.

Udost臋pnij ten post

soniu ,oczywi艣cie czyta艂am i mam swoj膮 w艂asn膮 ksi膮偶k臋 :) tylko, 偶e mnie tam tak naprawd臋 nic nie zaskoczy艂o o czym bym nie wiedzia艂a ...

Udost臋pnij ten post

Dzien dobry w sloneczny poniedzialek. W nocy bolalo mnie gardlo, ale jest juz duzo lepiej. Tradycyjnie mam dzisiaj duzo w pracy w pracy, wiec tylko melduje sie, pozdrawiam i uciekam.

Udost臋pnij ten post

YOLA noo jak b臋dziesz w Zakopcu to pisz to wypijemy jak膮 kaw臋 na krup贸wkach a co !!:),og贸lnie s艂onecznie ale zimno w Zakopanym,noo ale Giewont i Tatry Wysokie w bia艂ym puchu co艣 pi臋knego dzisiaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Chyl臋 czo艂o Yolcia!Od dzisiaj b臋d臋 pyta膰 czy czego艣 przypadkiem nie czyta艂a艣.Te偶 lubi臋 Zakopane,tylko teraz prawie nigdzie nie je偶d偶臋.Tylko z Deepem czasami si臋 zabior臋.Malin nie 艣cina艂am.Obrobi艂am po艂ow臋 stawu i pozbiera艂am ostatnie orzechy. Podpali艂am sobie suche ga艂膮zki/chocia偶 nie wolno/bo uwielbiam ognisko.Troszk臋 te偶 potresowa艂am psa.艢wietnie by艂o,jest bardzo zdolny.Od razu nauczy艂 si臋 nosi膰 pi艂eczk臋 i pi臋knie oddawa膰 na r臋k臋. 9 miesi臋cy ma i wa偶y ju偶 45 kg.

Udost臋pnij ten post

Witam, za oknem pi臋kna jesie艅 ale i tak nie mog臋 doczeka膰 si臋 艣niegu... za czym susan nie przepada :D a jeszcze g贸ry otulone 艣niegiem jak u Deepa to ju偶 rozkosz :P sonia, m贸j mies ma 7 lat ale si臋 wytresoawa膰 si臋 wytresowa膰 nie da hehe a ja 艣cie艂am maliny w pi膮tek ale tulipan贸w jeszcze nie wsadzi艂am !

Udost臋pnij ten post

aj soniu z tym czytaniem , jak co艣 dorwe po temacie to nie ma si艂y ... uwielbiam czyta膰 i analizowa膰 , z jednym si臋 zgadzam z drugim nie , nieraz dochodz臋 do wniosku, 偶e najpierw powinnam ca艂膮 biochemi臋 cz艂owieka przeczyta膰 ,偶eby si臋 pom膮drzy膰 :D a drugim tematem moim to poszukiwanie prawdy :) teraz czytam rozmowy z Bogiem ...

Udost臋pnij ten post

Deep dzi臋kuj臋 za propozycj臋 ale kiedy ja b臋d臋 w Zakopcu :( kiedy艣 to si臋 tam na Sylwestra jezdzi艂o hehe a zdj臋cia z niedzwiedziem dalej robi膮 ??? mam z ka偶dego wyjazdu :D

Udost臋pnij ten post

Dzien dobry :) Jestem troche przeziebiona, wczoraj bylo kiepsko, ale dzis jest juz znacznie lepiej :) Troche jestem zestresowana, bo corka ma dzisiaj pierwszy dzien probnych egzaminow gimnazjalnych. Mam nadzieje, ze dobrze jej pojdzie. Trzymajcie kciuki! A tak w ogole, to w przyszly piatek przyjezdza maz, i to na cale trzy tygodnie, wiec jestem bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Witam!Z poszukiwaniem prawdy mam podobnie.Te偶 zacz臋艂am czyta膰 rozmowy z Bogiem,ale przerwa艂am.Nie potrafi臋 tego wyt艂umaczy膰,ale ca艂y czas mam w g艂owie zdanie,,baczcie,by艣cie nie zostali zwiedzeni,,.A Ty co s膮dzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sonia 1
Trzymamy Susan!Na pewno dobrze jej p贸jdzie i to dopiero pr贸bne.Nie warto si臋 stresowa膰,trzeba si艂y zostawi膰 na za艣.

Udost臋pnij ten post

soniu ,przeczytaj najpierw : moc uwielbienia merlin r. carothers, mo偶e 艂atwiej Ci b臋dzie to zrozumie膰 ? a tak w og贸le ,nie zmuszaj si臋 ...,mo偶e to jeszcze nie ten czas na Ciebie? Strze偶cie si臋, aby艣cie nie zostali zwiedzeni. ...)Ja s膮dz臋,偶e dotyczy to np 艢wiadk贸w Jehowy kt贸rzy wmawiaj膮 ludziom, 偶e ich wiara jest z艂a, 偶e jedyna droga do zbawienia prowadzi poprzez jedyn膮 organizacj臋 wybran膮 przez Boga na ziemi. Swiadkowie to nie religia,religia to np Chrze艣cija艅stwo czy Buddyzm.ONI zmieniaj膮 nauk臋 Chrze艣cija艅sk膮 ,s膮 lud藕mi liter pojmuj膮 ewangeli臋 nie sercem duchem a literami tak jak faryzeusze kt贸rzy znali pisma a nie rozumieli ich i nie potrafili rozpozna膰 mesjasza w Jezusie. Aposto艂 Pawe艂 napisa艂: B贸g sprawi艂, 偶e艣my mogli sta膰 si臋 s艂ugami Nowego Przymierza przymierza nie litery, lecz Ducha; litera bowiem zabija, Duch za艣 o偶ywia.

Udost臋pnij ten post

baczcie by艣cie nie zostali zwiedzeni : Jezus nie ostrzega艂 tu przed fa艂szywymi mesjaszami. Nietrudno jest zauwa偶y膰, 偶e ci oszu艣ci religijni mieli przyj艣膰 w imieniu Jezusa. Mieli wi臋c podawa膰 si臋 za jego przedstawicieli i g艂osi膰 ,偶e "czas jest blisko" co Ty na to soniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatka1214
Witam was w ko艅cu jestem u mnie ok my艣l臋 by zacz膮膰 pisa膰 jadlospisy chce Ci si臋 komentowa膰 yola? 膯wicz臋 codziennie nie jem po 18 i waga leci razem ju偶 30 kg od 3 miesi臋cy nie pale na e jestem musz臋 si臋 zapisa膰 do laryngolog i neurologa bo mam ci膮gle katar i podejrzewam zatoki mam skierowanie ale ci膮gle brak czasu

Udost臋pnij ten post