Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Gość Agatka1214
Brak kasy nie czasu

Gość Sonia 1
Wiem Yolcia,to spuścizna po grypie.Potem było bezobjawowe zapalenie oskrzeli/lekarz mi mówił przez pół roku,że mam hipochondrię a nawet wysłał do psychiatry/W okresie zimowym unikam zgromadzeń,szpitali ale jak wiadomo nie zawsze można.Teraz to był niestety kontakt z osobą chorą.Ale już mi lepiej.

Hej Malinka! :D czekamy na susan a TY się odezwałaś bardzo się cieszę, może samsonka też nas odwiedzi? pozdrawiam Cię serdecznie .Wiadomo, że każdy zaganiany jest ja teraz bez pracy trudny okres mam ,jestem na zasilku rehabilitacyjnym ale nie wiem czy mi go nie zabiorą ,ponieważ odmówiłam sanatorium ale niestety nie mialam co zrobić z moją yorcią ...Malinka napisz jak tam zdrowko?

Gość gość
Jolanta czy to przesądzone? A jeśli ja się zaopiekuje? Sorry, jestem obca ale też mam taką psinke. Jestem z okolic Legnicy.

Soniu życzę zdrówka! ja miałam dwa razy w roku zapalenie oskrzeli legalnie w roku ,ale jak się wziełam za siebie to trzy lata mam spokoj i nawet grypa mnie omija hehe.

Gość gość
Trochę dziwne ale zrozumiałam:( Myślałam, że pomogę.

Gość gość
Trochę dziwne ale zrozumiałam:( Myślałam, że pomogę.

Gość Sonia 1
Witaj gościu!Yolcia chyba Cię nie zauważyła.Ale mieszka daleko.Ja mam maltańczyka i jestem bliżej Ciebie/okol.Poznania/.Miło będzie Cię poznać.Jak zuważyłaś na pewno dziwni tutaj jesteśmy.Wspieramy się,doradzamy,dzielimy myślami i dlatego tak nas mało.Mój pies to suczka,wabi się Coco.Śpi ze mna w łóżku i jest najkochańszym stworzeniem jakie można mieć.Nazwij się jakoś,będzie łatwiej.

Gość Sonia 1
Malina a Ty nie uciekaj.Pomagamy sobie to i Tobie może też się uda.Każdy z nas ma słabości i problemy a w grupie latwiej sobie poradzić.

Witajcie w przepiękną sobotę :) pozdrawiam z tarasu :) Sonia ma rację, nie zauważyłam Cię gościu ,sorki ale ja rzadko zauważam goci hehe bardzo dziękuję za pomoc ale właśnie raz,że bardzo daleko a po drugie to na miejscu też iałam propozycje opieki ale ona jest bardzo malutka waży 1,20 kg trzeba ją w nocy parę razy wkładać do łozka bo zeskakuje a to jeść ,a to pić a to szczać .I w ogóle jest głupia i nie myśli ,pakuje się między drzwi ( przez to ma wybite oko :( ).Jak byłam z nią u siostry ,siostra się położyła sisi na niej i zadzwonił dzwonek,siostra się zerwała z łóżka ,sisi spadła na podłogę i wybiła sobie wszystkie zęby z jednej strony :(

Gość Sonia 1
A u mnie pada.Yolcia, ale pechowa psina.Ciekawe jak tam pogoda u Deepa!

Witam w słoneczna Sobotę Sonia jak tam szwagierka jak się czuje. Malina pisz do nas częściej ;)

agatka,auto dużo lepiej wygląda w realu i jest ciemniejsze ,światło chyba tak padło jak klikniesz raz to możesz przybliżyć.

Noo dziewczyny to mój dyliżans już widzieliście (jak coś to mogę pokazać moje kocury hehe) :D:D:D

Gość Sonia 1
Dyliżans fajny.A marzą mi się takie fotki z Twoich wypraw.To już całkiem byłoby super.A ja nie umiem wstawiać takich fotek a mam z ogrodu.

Gość Sonia 1
Szwagierka jeszcze niewybudzona.Ale nie jest gorzej,a to dobrze.W poniedziałek prōby wybudzenia/psycholog musi być/.

Hejka w piękną Niedziele🌼 Sonia,fotki z gór na pewno będę wrzucać,tylko zakupie jakiś aparat aby kolory były lepsze itp,bo jednak telefon jaki by nie był to kiepsko robi. Fotki łatwo się wrzuca,utwórz sobie konto np na Fotosiku,i tam jest dalszy instruktarz jak wstawiać zdjęcia na fotosika,następnie jak już masz tam swoje zdjęcia to wystarczy skopiować obraz (kopiuj adres obrazu) i wklejasz na kafaterie,ale pojedynczo bo inaczej będzie spam.

Witajcie w zapadaną niedzielę dla odmiany :) Deep autko super a kolorek najbardziej :D oczywiście dawaj fotki kocurow !!! a tak naprawdę to byś mógł nam z Sonią wytłumaczyć jak chłop krowie po kolei jak najpierw wrzucić fotki na tego fotosika hehe :D:D:D .Soniu mam rację ??? to ja wyślę Wam moją Sisi a Sonia by wysłała ogród i Coco :) by było wesoło :D :D :D