Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Susan07

Nowe zycie po... czyli jak zyc zdrowo z usmiechem na ustach.

Polecane posty

Soniu tak spojrzałam na swoje róże i też trzeba je obciąć bo wiszą zdechłe.Kupiłam w biedrze czereśnie ,pycha! kilo połknełam :) ale one dobre są na odchudzanie :D, a muszę zgubić 3 kg !!! znowu dostałam skierowanie do szpitala :(

Gość wiieczorna
Yolanta co się stało ze musisz do szpitala? Ja czytałam ze czereśnie są jedne z kalorycznych owoców ponieważ zawierają duża ilość węglowodanów. Podobno najlepiej jeść więcej warzyw niż owoców :/ Malina nie poddawaj się przypadkiem. Ciekawe co u Samsonki pewnie już nawet nie czyta naszych wpisów

Gość gość
Witam Nie przywitałam was rano,ale moje dzisiejsze rano zaczęło się koło południa.Dawno tak nie pospałam,W związku z tym zrobiłam sobie dzień SPA.Potem poszłam do przychodni żeby się zważyć.Moja waga ostatnio oszukuje,więc chciałam mieć czarno na białym na czym stoję.Nie wygląda to najlepiej...A nawet całkiem niedobrze.Trzeba coś robić i to na już. Yolanta, z jakiego kopru te tabletki.Ze zwykłego grządkowego czy fenkuła?I co one robią?

Gość pyza 23
To wyżej to ja

Pyza to dla Ciebie https://www.splendor24.pl/pl/p/Tabletki-z-kopru-wloskiego-Pilofen-Tabs-70-g-280-sztuk/8083 http://centrum-hildegarda.home.pl/pl/p/Tabletki-z-kopru-wloskiego-20-g/438 Uzupełnienie codziennej diety w składniki wspomagające prawidłowy przebieg procesów trawiennych, w szczególności perystaltykę jelit w tym odchudzanie.niweluje wzdęcia, Nasiona kopru włoskiego, zwłaszcza w formie tabletek przyjętych przed jedzeniem w liczbie 3-5 sztuk, usuną zbyt duże ilości kwasu żołądkowego i piekący ból głodowy. Koper nadaje cerze zdrowy kolor i sprawia, że ciało ładnie pachnie. Koper włoski jest znanym środkiem wiatropędnym, to znaczy w naturalny sposób oczyszcza jelita i powoduje wydalenie końcowych produktów przemiany materii.

Witam w ponurą środę.Trzeba się zabrać za te zdechłe róże i pogonić chwaściory! Miłego dnia wszystkim :D

Gość Sonia 1
U mnie pada. Robię ogórki bo wczoraj zerwałam. Porzeczka obleci bo wieje wiatr. Yolcia co Ci jest?

Gość gość
Witajcie, podczytuje Was jakoś czas miło tu :) mam na imię Julia jestem po 40stce i jestem alkoholiczką. Jeśli przyjmie cie mnie do swojego pokoiku opowiem moja historię, walkę z uzależnieniem, wzloty i upadki. Pozdrawiam

Hej Julcia :) witam Ciebie serdecznie w imieniu swoim ,Soni I Deepa za reszte nie odpowiadam :) Ja też jestem po 40stce hehe napewno nie przed :D zostań z nami i pisz jak najwięcej :) pozdrawiam

U mnie jest oberwanie chmury ,spać nie można tak leje ,że na ulicy rzeka płynie i TV nie ma :( i meczu nie obejrzałam , ale net jest to znam wynik :)

Gość Agatka1214
Witajcie pyza ja też polecam błonnik witalny też jest bardzo dobry. U nas też straszne burze przeszły. A z dobrych wiadomości to mamy mieszkanie a wczoraj zerwałam swoje pierwsze plony cukinia ogórki byłam dumna mój pierwszy ogródek

Witajcie :) u mnie burzy nie bylo ale lało całą noc.Bravo Agatka ! ja wczoraj też poszłam sprawdzić cukinię i się naśmiałam bo chuda jak ogórek a długa na pół metra ! hehe Wczoraj kupiłam neonowy lakier do paznokci a dziś pomalowałam ,pazury wyglądają jak akrylowe -prosto od kosmetyczki ,rewelacja ! A dziś mam pranie,prasowanie i sprzatanie ,żadna rewelacja heh. Miłego dnia życzę.

Gość Sonia 1
Ja miałam cukinię ok półtora kilograma. Dzisiaj rwie szparagową fasolkę. Więcej nie zdążę bo właśnie prowadzę grupę i muszę obrobić pazury i inne, żeby wyglądać ludzkopodobnie. Trzeba mi domowego SPA. Muszę zdobyć ten lakier neonowy. Yolcia jaki kolor masz? Witam Julię. Bardzo się cieszę. Nie będę już pojedynczo.Zawsze, gdy zaczynam wątpić w cuda to one się zdarzają. Dzisiaj zacznę grupę od słów,, mam radość,,....

Gość Sonia 1
Agatka, gratulacje!!!!!

Sonia wściekły-neonowy róż! za całe 7 zeta :D ale był jeszcze zielony i pomarańcz

Gość wii eczorna
Yola będę się modlić żebyś szybko zdrowa wyszła ze szpitala. Julia witaj. Opowiesz twoja historię? Oj szkoda ze malina znów zniknęła. Zazdroszczę wam tych ogródków z warzywami i owocami kobietki :)

Gość wii eczorna
Julia jesteś alkoholiczka nie pijącą?

Gość Wiieczorna
Julia jesteś alkoholiczka nie pijąca?

Gość gość
Chyba się strona zaciela

wieczorna dziękuję bardzo,kochana jesteś a jak tam jak się trzymasz? no wlaśnie malinko wróć :) wołamy Cię !!!

Gość wii eczorna
dobrze :) chętnie bym z Malina się trzymała ale jej nie ma :( A co w ogóle jest z Suzan 07 ?

Gość Sonia 1
No zarobiona jestem. Wieczorna nie zazdrość, trzeba się cieszyć z tego co jest. Ja jak przestałam pić to tak jak radzi Deep wzięłam się za hobby. Sadziłam roślinki, hodowałam poszło w setki a teraz mnie przerosły. Dzisiaj zerwałam 15 kg czarnej porzeczki. Połowa to jest. Jutro dżem i soki.