Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niby czemu nie wypada iść w obcacach na ognisko?

Polecane posty

Gość wytatuowana  i rozczochrana
Będzie Ci po prostu niewygodnie. No i mają rację - brudne od błota szpilki i wyciąganie obcasów z ziemi nie ma nic wspólnego z wyglądaniem atrakcyjnie. Nie masz wygodniejszych butów?

Gość gość
o co chodzi z tym kopaniem szpilkami w drzewo?

Do osoby która mówiła o pewnym kroku - na szpilkach nie da się chodzić pewnie i z gracją po ziemi w lesie. Jedna zasypana ściółką dziura i autorka traci równowagę.

Gość gość
gość dziś był taki wątek niedawno o samoobronie w obcasach czy jakoś tak. Ogólnie chodziło o to że panny teraz mają jakieś super szpile takie cienki 10-centrymetrowe całe z metalu. I dla zabawy nimi np. rozbijają na kawałki cegły kopniakami albo właśnie kopią sobie w drzewo dla rozrywki. Taka współczesna moda....

Gość gość
Hej skarbie, do lasu najlepiej ubierz siatkowe ponczoszki, kozaczki 12 cm, czarne, skórzane i za kolanko, stringusie koronkowe, mini taka ledwo dupke zakrywajaca, z suwaczkami, nie zakladaj staniczka tylko sama bluzeczke z odkrytym pempuszkiem i koniecznie z dekoldzikiem. Kurteczka krociotka skorzana do tego i torebusia taka malutka. Idz wcześniej na solarium i zrob sobie tipsiki. Umaluj sie jeszcze ladnie i bedziesz najsexowniejsza w calym lesie :****

Gość gość
autorko, ile ty masz lat? i czy naprawdę umiesz tak dobrze chodzić na tych szpilkach?

Gość gość
Rasowa jagodzianka ;)

Gość gość
lat mam 19 i tak, umiem w szpilach chodzić, biegać, a jak trzeba to pewni i bym dała radę nimi i to drzewo skopać tak, że by się drzazgi posypały;p Poza tym nie wiem czemu tak strasznie wszystko wyolbrzymiacie, poza tymi kozakami ubieram się całkiem normalnie, zwykłe czarne spodnie i czarny płaszczyk...

Nie wyolbrzymiamy, będziesz wyglądała dziwnie w kozakach w środku lasu i wcale nie bardziej atrakcyjnie od tych dziewczyn które nie przekombinowały.

Gość gość
Ale po hooj zawracasz doopę ludziom na forum swoimi obcasami

Gość gość
gość dziś patrząc na inne tematy na kafe to uważam, że mój i tak mocno wyrasta ponad śrędnią;p

Gość gość
wyrasta ponad średnią, bo jest obciachowy:D

Gość gość
Gwno prawda :) Co wy na bagnach mieszkacie że obcasy z błota wyciągacie? Ja nigdy nie wyciągałam obcasów z błoda!! A nie raz na słupku poszłam na ognisko. Ja tak zawsze chodzę bo tak jak lubię. I nie róbcie na się z dziewczyny drwala! Jest impreza trzeba wyglądać jakoś a nie jakby się dopiero co krowy doiło.

Jakoś czyli...jak dokładnie? Nie odpuszczę sobie tej małe złośliwości, że w lasach na szpilkach chodzi bardzo specyficzny typ kobiet ;)

Gość gość
ja jako facet nic nie mam przeciw dziewczyną w szpilkach na ognisku POD WARUNKIEM ze będzie szła normalnie, nie ociągała się i nie jęczała, że ją nogi bolą (jak to ma w zwyczaju 90% kobiet). Za to z chęcią bym zobaczył jak kopiesz tymi swoimi z******tymi szpilami w to drzewa "tak ze drzazgi lecą" albo rozbijesz nimi ceglankę:)

Gość gość
Idź już wypastuj sobie te kozaczki na szpilce bo ponoć dzisiaj ognisko masz :P

Gość gość
gość dziś dzisiaj mamy ognisko grupowe w lesie, chciałam założyć moje kozaczki na szpilce do tego czarne spodnie rurki wsunięte w te buty i płaszczyk. xxx Szczerze? Błoto nie błoto, ok, ale w lesie są dziury i bardzo nierówny teren. Powodzenia przy szukaniu miejsca na siku po ciemku:) Płaszczyk... No jak chcesz, żeby ci dosłownie je/bał dymem to proszę bardzo. Mnie by było szkoda dobrego płaszcza, a wnioskuję z twoich wypowiedzi, że jako osoba lubiąca "ładnie i elegancko" wyglądać, to byle jakiego płaszczyka nie masz. :)

Gość gość
też tak kiedyś miałam na ognisku z pracy które miało być w lesie. Wszyscy mi odradzali, a jednak poszłam w kozaczkach na szpilce i fajnym obcisłym topie. A później się okazało, że to bardziej polanka a nie las, a do tego wokół ogniska jest betonowa podmurówka i ławki. Więc sobie całą wieczór wesoło paradowałam stukając szpilkami a reszta dziewczyn (a adidaskach i dresach) kipiała z zazdrości:D

Naprawdę myślisz, że ktoś ci zazdrościł pukania obcasami? Myślę, że większość osób, w tym kobiet, po prostu dobrze się bawiła zamiast myśleć o twoich butach.

Gość gość
wytatuowana i rozczochrana dziś oj uwierz że zazdrościły. Tzn może nie obcasów tylko tego, miedzy innymi dzięki nim, pochłaniałam większość uwagi facetów. Dziwna to praca była i dziwni ludzie (na szczęście już zmieniłam). Towarzystwo młode, między kobietami stała rywalizacja która lepsza i ładniejsza (oczywiście zakamuflowana słodkimi komplemencikami), a już szczególnie o względy facetów z biura. Mi akurat na tych facetach nie zależało, bo żaden mi nie przypadł do gustu, ale "koleżankom"chciałam na złość zrobić więc przechadzałam się odstawiając różne powabne pozy i stukając specjalnie mocno obcasami, tak żeby faceci się gapili. Ach co za głupie czasu to były:)

Hmm...powiem Ci, że na Twoim miejscu w ogóle bym na to ognisko nie poszła. Żadna to uciecha wzbudzać zazdrość w takich dziwnych ludziach.

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
"rozwalić cegłę szpilką na kawałki" tez chciałbym to zobaczyć. Mocne musisz mieć te szpile. Niezła z Ciebie musi być laska:)

Same brzydule tutaj piszą :) nie macie zero klasy, ja tez byłam kiedys na ognisku w lesie i miałam na sobie takie buty http://chillistar.pl/product-pol-19233-REWELACYJNE-BOTKI-ZAMEK-KORTURN-HIT.html i do tego czarne tight spodnie a na górę miętową bluzkę jak to http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/158626.jpg no i dłuższy płaszczyk za pupę i tyle. Jak ktoś ma styl sportowy od zawsze to niech sie go trzyma a nie specjalnie ubierać dres bo kur/wa ognisko.

Gość gość
moim zdaniem będziesz wyglądała po prostu głupio. Chyba że strasznie chcesz robić wrażenie na facetach, paradować w tych szpilkach i rozbijać nimi te cegły czy cotamkolwiek. Tylko czy warto tak się męczyć żeby się przypodobać?

Gość gość
Ja prdl, 5 godzin pisania o jakichś zj******h trepach na szpilce :P Idź ty, k****, kamienie tłuc przy drodze tymi obcasami, niezła lasko :D

Gość gość
Wy to kuzwa znacie tylko 2 style , elegancki lub sportowy, a. Ie mozna ubrac sie poprostu wygodnie ? Przeciez mozna zalozyc fajne kozaczki z normalnym obcasem ? Botki? Rurki dżinsowe ok , kurteczka? Nie kuzwa od razu gorset kabaretki suknie balowe z jedwabiu ??? Boa załóż jeszcze.

Gość gość
jak masz 19 lat to jeszcze to ujdzie. ale jak by to było ognisko np. ze znajomymi z pracy, dyrekcją itp, to już byś miała wpadę towarzyska

Gość gość
nie chodzi o to ,że nie wypada tylko ,że będziesz pośmiewiskiem, chłopacy beda mieli z Ciebie niezły ubaw.