Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Helenahinc

Kim Kardashian zdradziła, że jest na diecie Oligopeptide

Polecane posty

Naga sesja pokrytej oliwką Kim Kardashian wzbudziła wiele kontrowersji. Celebrytka w końcu zdecydowała się wyjaśnić powód paradowania nago przed obiektywem. Chciała tym udowodnić, że po ciąży też można wyglądać atrakcyjnie. W wywiadzie telewizyjnym "The Project" na kanale Network Ten przyznała, że nie byłoby to możliwe bez suplementu diety Oligopeptide. W stanach zawsze wymyślą coś rewolucyjnego. Ciekawa jestem czy można ten suplement dostać w Polsce.

Ha ha też to biorę :) Gwiazdy oprócz tego, że mają trenera personalnego to pewnie też używają suplementów diety. Każdy organizm jest przecież inny, więc nie każdy ma idealny metabolizm. Ja walczę z problemem nadwagi od dłuższego czasu. Ćwiczę ale zdecydowanie dieta Oligopeptide pomaga mi w chudnięciu. Już trochę czuję się jak mała gwiazda :) fajnie, że trafiłam na sprawdzony sposób i to przez samą Kim - ale super :) Ona musiała mega schudnąć po urodzeniu by wziąć udział w tej sesji rozbieranej. Wygląda olśniewająco i sexy :) Jak uważacie?

Gość gość
Hej ja też używałam i jestem bardzo zadowolona, schudłam 19kg!!! Polecam, bo warto

Gość mariolka 456
W końcu coś skutecznego na naszym rynku!!! POLECAM BO SPRAWDZONY -jupiiiii

Gość gość
Kim was oszukała, jest na diecie ozonowo baterowej i dlatego tak jej dupsko rośnie.

Gość gość
Uwaga bo wam doooopska wyrosną :)

Gość kasia kate
Hej dziewczyny a gdzie można dostać tą dietę? co to w ogóle jest? Tabletki, coś do picia, czy rozpiska co jeść?

Kasia to są tabletki ja je zamawiam telefonicznie od producenta Masz tu numer 86 444 10 55 teraz jest jakaś promocja chyba

Gość ankawaw
mam właśnie w ręku fakt a tam reklama tych tabletek i jest promocja wielka obniżka ceny z 597 na 97 zł widzę, że wszędzie świateczne promocje :)

Gość gość
Przecież od razu widać, że to kolejne oszustwo Kaszubskiego albo podobne! Ta sama metodologia: fałszywe zdjęcia i komentarze na stronie, brak danych firmy, n*******lanie zachwytami na forach przez parę dni (a potem będzie jak w przypadku np. Lipocare: setki osób oszukanych i niemożność odzyskania pieniędzy, grubych pieniędzy). Zresztą wystarczy kliknąć w nicki spamerskiiich kuuurewek Helenahinc i zofiaaaa...