Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewiata rocznica slubu

Polecane posty

Gość gość

mam zal do meza a wlasciwie moze nie tyle zal tylko jestem zawiedziona czuje sie niedoceniona.mielismy w tym m-cu 9-ta rocznice slubu juz w ubieglym roku nie dal mi prezetu i w tym roku tez nie. To nie tak ze ja oczekuje drogiego prezentu ,chodzi mi o to ze zawsze kupowal mi pierscionek albo cos innego z bizuteri ,chodzi mi o to ze podarowal tylko kwiaty(stac go na prezent) ale choc Jakis drobiazg abym miala jakas pamiatke z 9 rocznicy.glupio mi bylo ale nic nie komentowalam przyjelam kwiaty i dalam mu prezent,nawet nie wspomnial( ale ja nie mam nic dla ciebie) prezent przyjal podziekowal i zasiadl do rocznicowej kolacji ktora przygotowalam jest mi przykro ze nie zasluzylam sobie na maly drobiazg na rocznice(choc dbam aby mial posprzatane ugotowane i uprasowane jest mi strasznie przykro

Gość gość
dobrze ze chocaiaz kwiaty podarowal

Gość gość
Nie miej żalu do niego.W tym roku biżuterie dostała kochanka ;)

Gość gość
moze i tak bo czuje jego oziebnienie od dawn amysle ze cos jest na rzeczy ale nie wiem czy czasami nie ma innej

Gość gość
rola kobiety polskiej to c**a sluzaca i niania oraz juz na pewno bez wlasnej osobowosci 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Nie przejmuj się tak. to tylko jakieś przedmioty. nie to jest najważniejsze. Najprawdopodobniej nie miał pomysłu na kolejny prezent.

Gość gość
znudzilas mu sie wiec cie nie obrzuca prezentami tylko symbolicznym kwiatkiem