Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrappppkaaaaa

mam chrapkę na żonatego faceta... oczywiście sex i nic więcej

Polecane posty

Gość chrappppkaaaaa

no więc... nie jestem zwolenniczką stałych związków, rzadko w takich bywałam ;-). On jest kolegą mojego kolegi, poznałam go kiedyś na piwie, super przystojny po prostu 10/10 ;-). Od razu zaczęłam z nim flirtowac, jednak jest bardzo nieśmiały, był zaskoczony ale nie powiedział nic o żonie wtedy, widziałam oczywiście obrączkę ale udawałam, że nie widzę. Zaprosiłam go na fb.com czasem pisałam co tam u Ciebie, odpisywał ale zawsze rozmowę kończył pozdrawiam, pa ;-). więc no już dał mi do myślenia, że jednak boi się chyba żonki. Minęło pół roku może więcej i spotkaliśmy się na urodzinach naszego wspólnego kolegi, jego żona w 8 miesiącu ciąży, gruba, w płaskich butach, buzia ładna ale reszta nie bardzo ;). Ja byłam super wyszykowana i po prostu powiedziałam do niej... czy mogłabym zatańczyc z twoim mężem?;) a ona pewnie w porządku ;D no to poszliśmy tańczyc, wyginałam się najlepiej jak mogłam, zerkałam na nią, nie zwracała wcale uwagi ale po 1 tańcu powiedział, że dzięki i wraca do Madzi... ale i tak nie dałam za wygraną. 2 tygodnie temu dziecko się urodziło. Dodała zdjęcie na fb i napisałam od razu, ze super dzidziuś wiem, że mało się znamy ale chcialabym odwiedzic czy mogę?;) zgodziła się. I to był strzał w 10. Byłam wcześniej u fryzjera, koleżanka mnie wymalowała, kupiłam jakieś śpiochy i przyszłam jeszcze z innymi znajomymi których lepiej oni znają żeby nie było. Żonka bez makijażu, włosy związane, paznokcie ścięte krótko, w leginsach i jakiejś szerokiej tunice, cały czas się na niego gapiłam... widac było, że był zdenerwowany, zestresowany, czuł się nieswojo ;) po odwiedzinach wzięłam jego numer i napisalam: czy myślałeś o tym co ja? a on: tzn o czym? Zgrywa chyba głupa :P, napisałam że dobrze wie jak bedzie miał ochotę na to co ja to czekam na info. nie odpisał nic... chyba się boi żonki :P powiedzcie jakie macie doświadczenia z podrywaniem żonatych facetów? Co mogę jeszcze zrobic?

Gość gość
Możesz już więcej nie zakładać takich durnych tematów na kafe bo to już nudne się robi, zieeeeew Prowo 0/10 Nie zawracaj ludziom doopy od rana

Gość gość
Mam nadzieję, że to prowo i nie ma aż takich idiotek na tym świecie. Jeśli nie to facet musi mieć niezły ubaw z desperatki :D

Gość gość
Ten facet kocha zone nic nie zdzialasz !

Gość gość
Najlepsze teksty: zgrywa głupa, boi się żonki. No i wyginanie w tańcu:D

Gość gość
Idiotka założyła temat bo liczy na to że się zlecą obrońcy moralności i jadąc po niej, dadzą jej pożywkę do dalszych wypocin :P Nie wkręcajcie się kobitki :)

Gość gość
Zostań jego koleżanką , później przyjaciółką , powierniczką , pocieszycielką i nie bądź nachalna a sam wejdzie Ci do łóżka ;)

Gość gość
Zaproponuj mu scat, piss albo puke, na pewno będzie chętny :D

Gość gość
Hahahaha, jaka kretynka z Autorki :))))))))))))))))))