Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen mara wiara

Kącik interpretacji snów

Polecane posty

Gość sen mara wiara

wpisujcie swoje sny,takze sny powtarzajace sie,bo sa one najwazniejsze.ja tez pozniej dolacze.bedziemy razem probowac je zinterpretowac.zapraszam.

Gość gość
Oooo, o tym myślałam. Mnie się śniło ostatni jak szłam bez stanika do sklepu i szukałam nowego biustonosza. Chciałam kupić ładny, biały, ale wszystkie były albo za małe albo za duże.

Gość Karolaaaaaaaaaa
Śniło mi się ,że jadłam kupę mojego chłopaka :(

Gość Disc0Devil
Często powtarzał mi się sen, że przed czymś uciekam. Przed jakimś pościgiem, czasem to policja, czasem jakieś wojsko czy bandyci. Zwykle podczas takich snów mam nieskończoną siłę. I zwykle udaje sie uciec. Bardziej czuje w nich adrealine niż strach, więc takie sny dają mi satysfakcje. Koś chce to zinterpretować?

Gość gość
mi sie sni,ze ktos probuje mnie zabic.juz od kilku lat.

Gość gość
Disc0Devil to chyba oczywiste . W dzieciństwie tate często gonił cie z kablem w ręce aby spuscic ci wpeeeeeerdol ale zawsze udawało ci sie uciec :D

Gość gość
moze sile i chec rywalizacji na jawie?wiem,ze sny powtarzajace sa bardzo wazne,uciekanie przed kims lub czyms to ucieczka przed problemami,czasem osobami,ale jesli czujesz sile i satysfacje a sen mimo to sie powtarza?a prued czym uciekasz?i czy ten sen jest taki sam lub podobny?masz swiadomosc,ze juz go snilas?

Gość gość
Devil moim zdaniem nieświadomie uciekasz przed porządkowaniem się ogólnie przykrym normom życia.

Gość gość
Przyjętym normom

Gość gość
A mnie sie czesto śni ,że chce mi się sikać a nie moge znalezc kibla .

Gość Disc0Devil
No coś w tym jest, nie podporządkowuje sie niektórym trendą życia w tej cywilizacji :D

Gość gość
sny o sikaniu maja najczesciej podloze czysto fizjologiczne,stad to szukanie toalety we snie,ktora jest zazwyczaj brudna i z niej nie korzystamy,to taki maly podstep podswiadomosci,zeby sie przebudzic i skorzystac z prawdziwej toalety:P