Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym wiebielają sobie gwiazdy Hollywood zęby? BeverlySmile?

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym na tym forum zadać Wam pytanie - jakim Waszym zdaniem są najlepsze sprawdzone środki wybielające. - czy używać codziennie pasty wypielającej? - wybielać zęby za pomocą gelów? - w domu? - w klinice? podzielcie się swoim doświadczeniem :)

Gość gość
częste używanie past wybielających niszczy szkliwo, klinika lub dobrej jakośc***aski

Gość gość
Nie wiem czy Beverly Smile czy po prostu wymieniają całą szczękę :)

Gość anetalisowska
Ja kiedyś używałam pasków nawet dałam się wkręcić w jakieś sztyfty co za syf. Wierzę tylko w sprawdzone metody a takie to żele wybielające typu Beverly Smile. Cena spoko, efekt też zadowalający. Można szynę na noc zarzucić i masz spokój. Im częściej używam tym bardziej lubię się uśmiechać. Takie są moje doświadczenia ale jak macie coś lepszego to piszcie :)

Gość gość
gwiazdy mają przeważnie licówki lub wprawione zęby wybielanie sprawia że niszczy się szkliwo i potem zęby są strasznie nadwrażliwe na ciepłe, zimne, słodkie kwaśne.... koszmar wybielałam zęby przed ślubem....nigdy tego nie powtórzę

Gość gościówa glanc
ja też kiedyś wybielałam przed sylwestrem. Dostałam Beverly Smile pod choinkę i postanowiłam w końcu po raz pierwszy wybielić sobie ząbki. Zęby nie były jakoś specjalnie nadwrażliwe po tym, bólu nie czułam tylko takie śmieszne mrowienie. Te nowoczesne preparaty mają teraz taki skład, że chronią szkliwo. Moja dentystka nawet powiedziała, że to wzmacnia szkliwo.

Gość radekkkkk
dobra gdzie dostanę ten żel?

Gość gość
Też używałem tego beverly smile. Dentysta mi polecił, gdy mu powiedziałem, że podczas używania innego preparatu dostałem strasznej nadwrażliwości (no dosłownie nie mogłem wypić szklanki wody bez uczucia bólu). A tutaj, proszę, miła odmiana. Zęby wyraźnie bielsze, a i żadnych problemów nie miałem.

Gość gość
beznadziejna reklama :-/

Gość Tośka608
Ej a w jakim wieku używaliście/łyście tego preparatu? Mam 14 lat i mimo że myje zęby 2 razy dziennie i nie mam takich całkiem żółtych,ale są takie żółtawe, a mi się to strasznie nie podoba !! Czy w wieku 14 lat można używać tego preparatu?!! Pomocy!!