Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18Celtic 88

Zaginiona paczka do UK

Polecane posty

Gość 18Celtic 88

Mam problem, otóż powinienem dostać paczke z Polski już tydzień temu. Nawet podejżewam, że listonosz z nią był, ale jak dzwonił domofonem to ja leżałem na mega kacu i nie mogłem wstać. Zwykle w takich sytuacjach przynoszą awizo jak uda im sie dostać do budynku, ale tym razem dupa, dostaje inne listy, a awiza nie ma :/ Macie jakieś pomysły co powinienem zrobić w tej sytuacji? Jak szukać tej paczki?

Gość gość
nadawca powinien miec jakies'nadanie' z numerem itp juz nawet w pl mozna takie paczki sledzic wiec pewnie w uk tez niech wrzuci numer na 'sledzenie' przesylek i bedzie wiadomo co z nia moze gdzies zalega...a moze 'odebrana';-) jak odebrana a nie przez ciebie to niech nadawca zacznie reklamowac

Gość gość
iść na pocztę jeśli się nie znajdzie to poczta wypłaci odszkodowanie.

Gość gość
reklamowac powiadasz? :D ok reklama dzwignia handlu :P

Gość 18Celtic 88
Dzisiaj sie dowiem o nr referencyjny, bo nadawca chyba to ma. Myślicie, że jest funkcja śledzenia przy zwykłych paczkach? Moge iść na poczte i pytać o to bez awizo? I jak nic nie wiedzą to trzeba w PL reklamacje złożyć?

Gość gość
w pl kazda paczka ma taki numer i kazda mozna sledzic tylko nie wiem czy to sledzenie nie konczy sie na granicy?:D ale skoro paczka miala wyjsc poza granice pl to pewnie i dalej ja mozna sledzic najpierw sprawdz na sledzeniu zobaczysz czy zalega gdzies,czy odnotowano probe doreczenia a moze ja doreczyciel sobie samemu doreczyl:p

Gość 18Celtic 88
Rozumiem, dzięki za pomoc.