Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pragnę i kocham Nowego w mieście

Polecane posty

Gość gość

P:P:P

Gość gość
I bardzo dobrze, ktoś musi ;)

Dziewczyny bardzo fajnie bo sam mialem zalozyc taki temat tylko mial sie nazywac Kobieta dla Nowego w Miescie" Ale musicie wiedziec ze Nowy jest pod moja opieka jest moim wychowankiem zamierzam zrobic niego odwaznego honorowego mezczyne takiego za ktorym kobiety szaleja:) Wiec otwieram nabor do turnieju zwyciezczyni spotka sie z Nowym na kawe w swoim miescie Nowy przyjedzie specjalnie po to:) Jak nie jestescie gotowe na taki real to odpadacie od razu Kolejny warunek macie miec stale kobiece nicki i piekne seksowne kobiece a vatary Te ktore przegraja niech sie nie martwie stworze kolejke do tych spotkan z Nowym w realu na kawe i ustale napodstawie turnieju kolejnosc w niej Moze byc tak ze te ktore sa na pieprwszych miejscach nie spodobaja sie na kawie Nowemu albo on im i nie zaiskrzy wtedy wchodzi nastepna z kolejki Nad reszta zasad turnieju jeszcze sie zastanowie na razie te 2 1. Gotowosc do szybkiegos potknia w realu na kawe 2. Nick + Avatra seksowny i kobiecy Zaloze jednak wlasny temat o takim tytule jak napisałem zebym mial uprawnienia tworcy tematu I to nie jest zart Wilk jest inny jak mowi tak bedzie!!!

Gość gość
Wilk- jestes niemożliwy, Nowy sie wscieknie :D

Gość gość
Nowy wychowankiem Wilka :D Wiedziałam :D, że coś ich łączy :p

Gość gość
Jak oni sobie słodko dogryzaja, widać, że zyc bez siebie nie mogą :) a szukanie panny dla Nowego to przykrywka :) Sweet 👄

Gość gość
śa tu panny ?

Gość gość
No nowy będzie panna dla Wilka, Nie z nami te numery chłopcy ! wiemy jak to z wami jest, całuśne pedały :P

Dziewczyny przestancie Wilk pisze powaznie zbieram kandydatki do turnieju poczytajcie wczesniejsze moje wpisy jakie sa zasady To nie jest zart jak znacie Wilka troche wiecie ze mowi powaznie wiec do roboty Zaraz bedzie naliscie tematow temat Kobieta dla Nowego w Miescie Tam przyjmuje zgloszenia zainteresowanych

Gość gość
Odetnę sobie internet :O

Gość gość
PODBIJAM :-D