Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyparłam się własnego ojca.

Polecane posty

Gość gość

Moi rodzice się rozwodzą, nienawidzę go. Wyprowadziłyśmy się z mamą, mama nie chce go widzieć na oczy, to była tajemnica gdzie mieszkamy i gdzie chodzę do szkoły. Nie wiem jakim cudem on się dowiedział w jakiej szkole jestem. Przyjechał dzisiaj podczas lekcji i poprosił nauczycielkę o rozmowę ze mną. Odpowiedziałam, że nie zamierzam wychodzić, bo to nie jest mój ojciec. Nauczycielka w szoku, on chciał pokazywać dokumenty a ja wtedy powiedziałam do mojej nauczycielki, że to obcy człowiek który mnie nagabuje, wtedy wyszedł z klasy. Potem jeszcze czekał przed szkołą, jak go zobaczyłam, zagroziłam, że zadzwonię po policję jeśli nie przestanie mnie nękać. Płaczę teraz:( Czemu ja mam takie zj****e życie.

Gość gość
nienawidzisz go dlatego, że rodzice się rozwodzą czy masz do niego jakieś inne zastrzeżenia, byłaś źle przez niego traktowana, nie kochał cię. czy co?

Gość gość
Jest złym człowiekiem, nie chce mi się opisywać co robił.

Gość gość
Nie powinnaś sie tak emocjonalnie zachowyać. Teraz płaczesz? To zacznij myśleć zanim coś zrobisz. Ja i mój stary też sie nie lubimy w ogóle ale jak trzeba gadać to gadamy i nie robimy wiochy przy ludziach...

Gość gość
Czy tego chcesz czy nie ten człowiek zawsze będzie Twoim ojcem chcbys się go po stoktoc zaparla. Tez miałam złego ojca , rozwiedli się gdy miałam 5 lat , nigdy nie interesował się moim losem byl zdolny nawet do tego by upomnieć się o nadplacone alimenty.