Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz1234

Przychodnia Warszawa Centrum

Polecane posty

Gość mateusz1234

Witam jak w temacie, potrzebuje zrobic podstawowe badania, do tego zapisać się do okulisty. Jestem ubezpieczony, zalezy mi na sprawdzonej przychodni NFZ w Centrum lub nie koniecznie oraz na okuliście, może być na NFZ lub prywatnie. Czy ktoś coś może mi polecić? pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Pomoże ktoś?

Gość sylwiaLat
Mam dobre doświadczenia z przychodnią Corpomed: www.corpomed.pl. Już tam chodziłam na kilka zabiegów i poznałam ze trzech lekarzy...Jakoś ostatnio chorowita jestem. Robiono mi tutaj USG tarczycy, miałam też robiony zabieg falą uderzeniową na trzaskające biodro (zaskakująco szybko pomogło!), i jeszcze byłam pierwszy raz u pani dr Modarskiej dermatolog ze swoją cerą. Świetna specjalistka, już widzę pierwsze efekty po przepisanych przez nią lekach! A wcześniej łaziłam po lekarzach, wydawałam pieniądze i wyników nie było...

Gość falbany u sukienki
Ja jestem zapisana do Boramedu na Bora-Komorowskiego. Jest tam wielu specjalistów. Okulista też oczywiście. Ogólnie polecam, bo świadczą opiekę medyczną na wysokim poziomie i wszystko w jednym miejscu w razie czego :)

Gość Szafranowa40
Jeśli chodzi o okulistę dobrego, to ode mnie namiar na Panią Sołdacką (sorry ale imienia nie pamietam) - przyjmuje w warszawskiej macromedice http://macromedica.pl/ - bardzo dobry kontakt z pacjentami, można się śmiało poradzić i nie ma żadnej olewki, więc wg mnie warto nadłożyć drogi. Chyba że jeszcze gdzieś przyjmuje ale to nie wiem

Gość Paulina 32

A może być przychodnia z Mokotowa? Jeżeli tak to zdecydowanie polecam MediCenter.pl  możesz zerknąć a ich stronę.

Gość gosc

po dużych przebojach z przychodniami zdecydowałam się na www.tommed.waw.pl i polecam