Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepełnosprawne dziecko

Polecane posty

Gość gość

witam może to nie odpowiednie forum do pisania o tym temacie ale stoje w kropce. Mam 6 miesiączną córeczke i jest niepełnosprawna chodzi o to ze ja strasznie pragne miec jeszcze jedno dziecko a mąz z mojego odczucia chyba sie boi niewiem co o tym myslec czy wogóle powinnam mysleć o 2 dziecku

Gość gość
Ale w czym problem? Oddajecie popsutego bachora do domu dziecka i robicie drugie dziecko :-)

Gość Serminka
Nie słuchaj sarkastycznych i wścibskich odpowiedzi na tym forum. Powinnaś porozmawiać o tym z mężem na spokojnie, żyje się tylko raz, spełniaj marzenia, ale weź pod uwagę, że z drugim dzieckiem też mogą być problemy. Zastanówcie się czy dacie sobie radę z drugim nawet jak będzie zdrowe, no wiesz to zależy co jest twojej córeczce, czy w przyszłości będzie w miarę samodzielna? Pozdrawiam

Gość gość
Najpierw dokładnie przemyśl czy Twoja córeczka choć trochę będzie samodzielna jeśli tak to zrób wszelkie badania żeby mieć pewność że drugie dziecko jest "bezpieczne" no i namów męża. Zaś jeśli chodzi o córeczkę to polecam ośrodek http://celestyn.pl/ z rehabilitacjami , fizjoterapią i hipoterapią może choć trochę pomogą w problemach z córcią. : )

Gość gość
wez zabij tego bachora i zrób sobie następnego nojdora

Moja kuzynka mimo, że urodziła dziecko niepełnosprawne to zdecydowała się dodatkowo na kolejne dziecko. Drugie jakie urodziła jest zupełnie zdrowe. Także nie wolno się zrażać. Po drugie dziecko jak dziecko nieważne czy zdrowe czy chore :) A jak macie chorego dzieciaczka to może warto skorzystać z terapii inpp ? Tutaj więcej info: http://neurostyk.pl/