Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

wszystko wróciło

Polecane posty

CO TEN CHUJ ZBEREŹNIK ZNOWU CI ZROBIŁ? his infernal majesty dziś AAA CZYLI TYM RAZEM DZIECI DAJĄ CI POPALIĆ?

Pogadam z nim jak facet z facetem.:) Gwarantuje, że zacznie interesować się swoimi dziećmi, będziesz miała trochę czasu dla siebie:classic_cool:

his infernal majesty dziś ale on bierze raz na dwa tygodnie... X PAMIĘTA PO DWÓCH TYGODNIACH JAK WYGLĄDAJĄ CZY MU PRZYPOMINASZ, ŻE TO JEGO DZIECI?

a z twoją mam co jest nie tak? z nią też mogę pogdać, ale w tym wypadku będę grzeczny:classic_cool:

Gość gość
Jak matka może powiedzieć że nienawidzi swoich dzieci?! Zapamiętaj ŻADNE DZIECKO NIE PROSI SIĘ NA ŚWIAT!! Trzeba było myśleć jak dawałas d**y że mogą być z tego dzieci. A teraz do kogo masz wielce pretensje? Powiem Ci ze możesz mieć teraz je mieć tylko do siebie. Co świat taki zły jest? Zacznij zmiany w swoim życiu i przestań pieprzyc że wszystko jest BEEE.!!

his infernal majesty dziś ona mnie nienawidzi po prostu bo nie może być ze mnie dumna. JĘCZYSZ JEJ TAK JAK TUTAJ, NA FORUM? :D

Gość gość
Na forum łatwiej wylać żółć w realu należy trzymać fason :-S

Gość gość
him wbijaj do mnie do anglii :D w styczniu sie przeprowadzam do nowego domu, bede mieszkal ja moja mama i jej facet moja mama jest spoko, a generalnie to bedziesz musiala sobie robote znalezc jak przyjedziesz

Gość gość
ja tez umre :P a bez pracy nie zaplacisz za dom, bedziesz mieszkac pod mostem :P

Gość gość
jak chcesz, ale tutaj jest lepsze życie i w ogóle, ale ja na szczescie znam jezyk wiec mam dobrze :D

Gość gość
też bym sobie zajarał, ale nie mam skąd załatwić :(

będzie lepiej. ostatnio słuchałąm takiej piosenki "życie jest jak g****o na kole, raz jesteś na górze, raz na dole". po każdej dolinie znowu wejdziesz na szczyt :D

Gość gość
jak tu przyjedziesz to bedziesz na gorze :D

Gość gość
a czemu ty dajesz sobą pomiatać matce? dziewucho ejsteś dorosła, powiedz jej to i się od niej wyprowadz, a dzieci zostaw tatusiowi albo matce, skoro nie masz do nich siły.