Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden facet mnie nie chce, bo mam 23 lata i wyglądam jak dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Mam 170cm wzrostu, jestem bardzo szczupla, drobna, z twarzy wyglądam jak 12-13 latka a nie dorosla kobieta, w urzedach czy bankach traktują mnie jak dziecko ktore przyszło zostawic papiery za rodziców :O ludzie zwracaja sie czesto do mnie na TY, ide na zakupy i pytają sie W CZYM CI MOGE POMOC :O gdy pokazuje gdziies dowód to szok i teksty ale paniu młodziutko wyglada, oj przepraszam myslalam ze jest pani mlodsza, tak mlodo pani wyglada :O kiedys mnie to bawiło ale teraz juz nie, pracy chyba tez nie znajde, podswiadomie ludzie beda mnie traktowac jako głupszą, mniej doswiadczoną, faceta tez nie mam, jak juz mnie ktos podrywa to małolaty z gimbazy i liceum :O

Gość gość
Musisz sie ''postarzyć'' Zacznij sie mocniej malować zwłaszcza oczy, sporo tuszu, tzw smoke eye postarza, odcienie fioletu, szarego, bardziej czerwona szminka, zrob sobie ''doroslą'' fryzure, a nie rozpuszczone dziewczece włosy czy warkocze. Żadnych balerinek, trampek, adidasów, legginsow

Gość gość
Nie przejmuje się, ja mam 35lat i kiedy kupuje papierosy tez pytają o dowód. Zobaczysz, ze po 30 to komplement przy tej nagonce na młody wygląd i operacje plastyczne. Pozdrawiam

Gość gość
za to jakie bedziesz miala branie w wieku 40 lat pod warunkiem ze nie zdradzisz sie z wiekiem :) do postarzania tez jest dobry alkohol i heroina :)

Cześć autorko! Myślę, że się nie doceniasz, głowa do góry, z pewnością poznasz kogoś wyjątkowego. I tak między nami wcale nie jestem fajny.