Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sk00bana

Nie rozumiem go

Polecane posty

Gość sk00bana

Witam, potrzebuję rady, wypowiedzi kogoś bezstronnego, dlatego postanowiłam napisać tutaj. Poznałam jakieś dwa, trzy tygodnie temu na imprezie naprawdę fajnego chłopaka. Dałam mu swój numer i odezwał się jakieś 3 dni później pytając, czy wybieram się na kolejną imprezę. Spotkaliśmy się raz na kawie, potem znów na jakiejś imprezie, a niedawno zaprosiłam go na domówkę u siebie. Oboje sporo wypiliśmy i w końcu wyszło na to, ze został u mnie na noc. Wtedy się po raz pierwszy całowaliśmy, potem doszło do pieszczot, ale nie chciałam niczego więcej i na tym się skończyło. Rano pożegnaliśmy się pocałunkiem. Problem jest w tym, że nie mam pojęcia, kim dla niego jestem i czego mogę oczekiwać. Czasem potrafi się po spotkaniu nie odzywać kilka dni, chyba, że ja to zrobię. Po tej ostatniej imprezie u mnie też milczy. Pewnie odezwie się jak nigdy nic za kilka dni pytając znów czy gdzieś nie wychodzę. Tłumaczę to sobie czasem tym, że ma teraz dużo zajęć i prac do zaliczenia na studiach. Powiedzcie mi, jak to wygląda z boku? Czy mogę oczekiwać czegoś więcej? Na prawdę go polubiłam i nie chciałabym tego zepsuć. Dodam, że mamy po 22 lata.

Gość galo86
Myślę, że już sie nie odezwie, niestety nie dostał tego co chciał. Nie zdziwię się jak na kolejnej imprezie bedzie z inna dziewczyna

Gość sk00bana
Jakoś nie znoszę okazywać zainteresowania chłopakiem, jeśli nie jestem pewna tego samego z jego strony ;p. wiem, że to głupie, ale cóż.

Gość sk00bana
Poza 5 co bym miała zapytac. "Hej czy chcesz mnie tylko przer***ać czy może chodzi o coś więcej?"...

Gość gość
nie jest toba zainteresowany i juz . Co tu rozumiec ? Elena

Gość gość
tez mi sie wydaje, ze nie jest toba zainteresowany na powaznie

Gość gość
I nie zrozumiesz bo to inna para kaloszy.

Gość gość
moja przyjaciółka też miała taką sytuację. Koleś ją mega zauroczył, po czym odzywał się co 3 dni... co tydzień. Ona nie wiedziała za bardzo co ma z tym zrobić, czasami pisała sama i odpowiadał, no ale brakowało jej tego zabiegania. Trwało to jakieś 3-4 miesiące, zdążyła się zakochać. Później dowiedziała się, że ten chłopak jest już w związku z kimś innym, ale sam jej tego nigdy nie powiedział, a wręcz zaprzeczał już pod samo koniec, kiedy prawda wyszła na jaw. Po tygodniu sama go przyłapała... koleś dostał z liścia od niej i swojej dziewczyny i został sam.