Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres po 2 tygodniach?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie kobietki ja już sił nie mam....Generalnie mam nieregularne miesiączki, najkrótszy cykl 28 dni a najdłuższy do 50 paru. Więc masakra. Od zawsze tak mam, latam po lekarzach, badania ok! Ostatnio po raz któryśtam przy okazji przdłużającego się cyklu odwiedziłam kolejnego gina i dostałam luteinę. Po przyjęciu 1 globulki rano dostałam @. Super, mega z***biście byłoby gdyby nie to, że po 2 tyg zaczęłam ni to plamić ni to krwawić :( Na plamienie ciut przydużo a na @ to za mało tej krwi...Trwa już 5 dni. No i dodam, że mam 2 malutkie mięśniaki, które nie rosną, u gina jestem ok 3 razy w roku, za każdym razem usg. O co kurffa kaman? Czy któraś z Was ma taką jazde z okresem? Mam 30 lat, urodziłam 2 dzieci. Niech mnie ktoś oświeci bo mi już witki opadają :(

Gość gość
Ja mam takie jazdy z okresem, mam 22 lata odkąd zaczęłam miesiączkować to mam takie życie, ale moja mama też takowe ma. Taka nasza uroda. Ja się pogodziłam i się tym nie przejmuje.

Gość gość
A i nie mam dzieci i ich nie planuje mieć wiec mam w nosie te miesiączkowanie i wg mogłabym nie miesiączkować.

Gość gość
kurde ale to można szału dostać. Czasem chodze 2 tyg z podpaską aż sie łaskawie @ pokaże i dupsko odparzone :( Ale po 15 dniach pierwszy raz w życiu dostałam...ehhh

Gość gość
Kiedyś się tym przejmowałam ale się nauczyłam jak mam mieć @ to mam zupełnie sucho(brak śluzu) jak tylko poczuje, że coś mi leci( mam takie uczucie przed tym jak mam dostać @ jakby mi coś ciekło :P) to lecę zakładać podpaskę i czekam cierpliwie zwykle dostaje @ od paru godzin do 2 dni od tego uczucia :P