Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to flirt czy ja przesadzam

Polecane posty

Gość gość

znajomy wczoraj mi napisał na końcu wiadomości pozdrawiam i mrugnął oczkiem ";)"Nigdy wcześniej nie posyłał nawet uśmiechu. Czy on mi daje do zrozumienia, że chce poflirtować, on jest żonaty a ja mężatką

Gość gość
A co takiego ci napisał?

Gość gość
na końcu wiadomości mrugnął oczkiem, zaznaczam, iż jest to nauczyciel mojego dziecka więc wydaje mi się, że nie wypada mrugać zwłaszcza, że nigdy wcześniej nie wysyłał nawet uśmiechu. Nie wiem jak mam to odbierać jest on dla mnie bardzo miły i uprzejmy. Ostatnio zauważyłam, że troszkę go onieśmielam w kontakcie osobistym. Spotykamy się na zajęciach dziecka 2 razy w tygodniu. NIe chce z nim flirtować on ma żonę ja męża.....

Gość gość
juz sobie tak nie schlebiaj :D hahhaah

Gość gość
nie mam takiej potrzeby by sobie schlebiać. Chciałam tylko poznać opinie innych czy on chce ze mną flirtować czy ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie.

Gość gość
Buahahahaha

Gość gość
nie widzę w tym nic śmiesznego...

Gość gość
ale jak to na kafe bywa nie można liczyć na normalne opinie....

Gość gość
Moim zdaniem przesadzasz. Skoro to była zwykła wiadomość to po co doszukujesz się drugiego dna z powodu emotki.

Gość gość
ludzie wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem?? jakaś masakra ile razy mam jeszcze napisać, że nauczyciel mojego dziecka"MRUGA DO MNIE OCZKIEM" a wy dalej swoje co napisał!!!!!!!

Gość gość
Chce cię tylko bzyknąć bez zobowiązań poprostu :-)

Gość gość
Tym gorzej

Gość gość
kurde to trochę niestosowne mam 32 lata i nie potrzebuje flirtów faceta, zawstydza mnie to.

Gość gość
Skoro ci się to nie podoba to zwróć mu uwagę, że sobie tego nie życzysz i po sprawie.

Gość gość
chyba jednak to przemilczę, nie chce niezręcznej sytuacji, może on nie świadomie wysłał tego emotka. Dzisiaj z nim rozmawiałam telefonicznie i czułam że on chce jak najdłużej ze mną rozmawiać jak kończyłam rozmowę to powiedział, że pogadamy jak się dziś spotkamy.

Gość gość
przypominasz mi moją koleżankę z czasów liceum co to miała takie mniemanie o sobie że wszyscy faceci na nią lecą i każdy facet co tylko na nią zerknął od razu w niej się zakochiwał. A każdy ją co raz zaliczał i zostawiał, laska do tego czasu jest sama. Kobito weź się ogarnij. Mnie szef mojego męża na każde powitanie przytula, obejmuje, całuje po rękach i policzkach i jakoś z tego nic nie ma

Gość gość
Może to prowokacja, a może i nie. Osobiście znam kobiety, które jak autorka, mają tak nierówno pod sufitem, że w puszczeniu oczka dopatrują się podrywu. Autorko: jesli to nie prowokacja to zejdź na ziemię i znajdź coś ciekawszego do roboty niż doszukiwanie się flirtu.

Gość gość
ja pierniczę hahhaha facet napisał "pozdrawiam ;) " a ta już doszukuje się drugiego dna- filrty, romanse, zdrady...... Autorko, miałaś może noc nieprzespaną z tego powodu? :D Chyba nikt z tobą nie flirtował, skoro nie umiesz odróżnić zwykłych pozdrowień od bajery :D