Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

jak wzbudzic u chłopaka zazdrość i i o to aby o mnie dbał?

Polecane posty

Gość gość1234

jestem rok z chlopakiem jestem w 5 miesiacu ciazy wiem moze za szybko to wszystko ale chce was sie poradzic jak wzbudzic u niego zazdrosci i poczucie obowiazku czesto sie kłocimy hormony i wgl. moze pomozecie mi? moze jest kochany i w ogóle ale chcialabym aby wiecej sie martwil o mnie bo malo mi okazuje . moze ktos mi doradzi

Gość gość
Wiesz jest taka zasada w życiu, że, im bardziej się o kogoś musisz troszczyć bo, ktoś tej troski potrzebuje(np. bezbronne dziecko) to tym mocniej kochasz tą osobę i większa więź między wami się wytwarza. Oczywiście im mniej troski wkładasz tym więź mniejsza a uczucie słabsze lub też jego brak! Oczywiście żeby czuć potrzebę opiekowania się kimś właściwie -trzeba dojrzeć. Np. hipotetycznie załóżmy że twój facet będzie musiał sam wychować swoje dziecko... -Jeśli jest niedojrzały to prawdopodobnie będzie w tym kiepski, ale, każde działanie niesie za sobą konsekwencje, w związku z czym twój facet poniesie konsekwencje niewłaściwego zajmowania się dzieckiem. Jeśli miał normalny dom i normalną rodzinę-będzie to dla niego klęską Ale jeśli miał kiepski dom-możliwe że również nie będzie z siebie dumny. W każdym razie ty musisz to ocenić czy facet ma ambicje czy jest ich pozbawiony.

Gość gość
a jak wzbudzić w nim zazdrość? Ha ha podsunęłaś mi pomysł na biznes:) Przed nami walentynki Wyślij do siebie kartkę walentynkową od cichego wielbiciela;) Wzbudzenie zazdrości raczej nie powinno być trudne;)

Gość gość
Koniecznie musisz od niego więcej wymagać. Niech Cię zawozi do lekarza nawet jeśli jesteś w stanie pójść tam sama, masz twierdzić że to niemożliwe i potrzebujesz pomocy... Masz stale potrzebować pomocy-im więcej uwagi ci poświęci tym mniejszy sens to zaprzepaścić-pamiętaj o tym;)