Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToOna84

Krwawienia po laparosopii ginekologicznej,

Polecane posty

Gość ToOna84

Witam, miałam 2 dni temu laparoskopię jajników i sprawdzanie drożności jajowodów, w dzień zabiegu było ok, a wczoraj zaczęły mi się krwawienia, dzisiaj też są i to niestety w ilościach jak zwykła miesiączka. Miałyście krwawienia po laparoskopii? Do lekarza idę dopiero za 4 dni, więc szukam póki co informacji.

Gość gość
to jest całkiem normalne zarówno po laparoskopii jak i po hsg

Gość ToOna84
Dziękuję za uspokojenie lekki, dzwoniłam na oddział, z którego wczoraj wyszłam i też powiedzieli, że do 5 dni to normalne, nie może też być bardziej obfite niż zwykła miesiączka, czyli jak będę na zdjęciu szwów, to już powinno się zakończyć krwawienie, jeśli nie, to będę na konsultacji wtedy i coś trzeba będzie pomyśleć.

Gość gość
spokojnie, jesteś świeżo po zabiegu, więc narazie nie ma powodu do niepokoju, o ile dobrze sobie przypominam, to po laparoskopii krwawienie/plamienie miałam około tygodnia, po hsg troche krócej, nie nadwyrężaj się, odpoczywaj dużo i będzie wszystko w porządku

Gość ToOna84
Dziękuję Ci bardzo!! to mój pierwszy jakikolwiek zabieg oprócz wizyt u stomatologa :) a laparoskopię dlaczego miałaś robioną?