Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KingaStefankaFanka

Kobiety wytłumaczcie mi co jest fajnego w noszeniu pierścionków

Polecane posty

Gość KingaStefankaFanka

Bo mi one tylko przeszkadzają, nie widzę nic ładnego w pierścionkach :o Nawet obrączkę ślubną zakładam tylko na wielkie wyjścia, jak już mój mąż sie uprze żebym ubrała :p

Gość gość
po co się farbuje włosy? maluje paznokcie? dba o figurę? zakłada naszyjniki? przekłuwa uszy? nakłada tysiąc maseczek?

Gość gość
Ja nie noszę bo to tylko zbiorowisko brudu i ani to ładne ani do czegoś potrzebne. Lubie kolczyki, jako jedyne z biżuterii. Zauważ że wiele ludzkich zachowań nie ma większego sensu, choćby nakładanie tapety na twarz czy podążanie za modą ( tak wiem, żeby samca upolować, tyle że do mnie to jakoś nie przemawia).

No właśnie :p takiego Samca bardzo łatwo oszukać makijaże, albo napakowanym biustonoszem :p Ja z biżuterii noszę tylko raz kiedyś bransoletki i czasem coś na szyję. Pierścionków nie zakładam nigdy, czują siew nich jak w kajdankach.

Gość gość
Farbowane włosy sa obrzydliwe, na ogół widać ze nie pasują do oczu, brwi, karnacji w dodatku po farbie są sztywne jak tektura. Paznokcie pomalowane na oczojebne kolorki tez są malo eleganckie.

Gość gość
kwestia przyzwyczajenia raczej - ja też nigdy nie potrafiłam nosić pierścionków dłużej niż kilka dni...i do tej pory nie noszę - zaręczynowy raczej na łańcuszku

To już jest kwestia gustu :) kolor i barwa paznokcia nie ma nic wspólnego z robieniem czegokolwiek. Czy masz zielone włosy czy naturalny blond tk samo z tym żyjesz :)

Gość gość
Nie ma co tłumaczyć . O gustach się nie dyskutuje. Ja lubię kamienie, więc lubię je na sobie nosić w biżuterii. Mam się też czym bawić kiedy się stresuję :)

Gość gość
Jak się nie podobasz facetowi brudna i smierdzaca i nie stoi mu pala jak czuje twoje feromony tylko musisz użyć perfum, to w ogóle mu się nie podobasz

Gość gość
Kinga, ja nie wiem czy dobrze pamiętam, ale chyba pozujesz na forum na osobę inteligentną i wykształconą[pracującą na uczelni?]. I taka osoba uzywa sformułowania "ubrać obrączkę", a do tego zakłada tematy zadając infantylne pytania godne 10-latki, na które rozgarnięta osoba sama z łatwością by sobie odpowiedziała. Niektóre pierścionki są ładne inne wcale, jednym się podoba taka ozdoba innym nie, jednym bardzo przeszkadza innym wcale..