Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewice po 20stce wyginely jak dinozaury

Polecane posty

Gość gość

Daja sie namowic jak naiwne na seks to potem tak maja

Gość szszaaaa
o nie przepraszam bardzo, ale ja mam 23 lata i jestem dziewicą, .chociaż na to wygląda, że to wstyd być w dzisiejszych czasach. I dodam od razu, żę nie jestem pasztetem, mam 168 cm wzrostu, 48 kg, naturalne blond włosy, studiuje, tylko poprostu nie mam z kim, a w sumie już bym chciała. I na pocieszenie napisze ci, że mam też pare koleżanek dziewic po 20stce. widocznie obracasz się w nie takich kręgach.pozdrawiam

Gość gość
Moja koleżanka chce, by lekarz przeciął jej błonę, bo mówi, że, jak pozna chłopaka, to byłby wstyd, gdyby ją miała.

a kiedykolwiek były 20 letnie dziewice, że wyginęły :O ? Raczej w dzisiejszych czasach łatwiej o 20 letnią dziewicę niż jeszcze 100 lat temu kiedy ojciec oddawał swoją córkę w wieku 14 lat najlepiej sytuowanemu kawalerowi we wsi :P

Gość gość
To dobrze, ze jestes dziewica i tak trzymaj

Gość gość
Dziewictwo to ogromna zaleta kobiety :) zaden wstyd a wrecz duma

Gość gość
Dokladnie, shaf ma 100% racji, kiedys dziewczynki rozdziewiczano w wieku 12-14 lat s teraz spokojnie można znalezc 20-letnią. Poza tym co to za różnica czy straciłam dziewictwo mając 19 czy 25? To tylko błona a seks to seks a nie istota mojego zycia żebym celebrowała błonę jak bóstwo

Gość gość
To zaleta ogromna

Gość gość
A nasze matki i babki jak rodziły w wieku 19-20 lat to myślisz, ze były dziewicami?

Gość gość
Nasze matki trzymaly dziewictwo az do slubu bo byly inne czasy i jak wygladal szacunek do wlasnej osoby poprzez seks tylko z 1 partnerem na cale zycie.

"Nasze matki trzymaly dziewictwo az do slubu bo byly inne czasy i jak wygladal szacunek do wlasnej osoby poprzez seks tylko z 1 partnerem na cale zycie." <><><> Przecież jeszcze za komuny lub w czasach międzywojennych to był standard, że ludzie brali ślub w wieku 17-20 lat więc to nie dziwne, że i dziewic było więcej. Dziś ludzie (o ile w ogóle biorą ślub) to mają możliwość dopiero w wieku 30 lat. A nikt nie będzie czekać tyle czasu z seksem.

"Nasze matki trzymaly dziewictwo az do slubu " <><><> Jak ten slub miały w wieku 17-18 lat to co się dziwisz :) ?

Gość gość
Sa, ale sie nie podobaja, czesto jestesmy niesmiale i trzymaja facetow na dystans, wola miec podane na tacy. Musi byc jakas przyczyna, nikt mnie nie chce, jestem zakompleksiona i brzydka

Gość gość
Tak, tak, jasne - bękarty byly moze i niechciane ale to nie znaczy ze jako,dziewice szły do ołtarza ;) Ale ogólnie uważam, ze prawiczek ma prawo chcieć dziewicy - z oczywistych względów jak wstyd, brak doświadczenia, chęć wspólnego przeżycia pierwszego razu, poglądy religijne itp. Tylko ciekawe czy ten prawiczek będzie czekal do ślubu ze swoja dziewica? Oj znam wielu co mieli takie poglądy w wieku nastu czy dwudziestu lat, ale gdy sie usamodzielnili, zamieszkali bez rodziców, dorośli - to światopogląd zmienił sie o 180 stopni i najbardziej zagorzały katolik zaczął sypiac ze swoja wybranka przed ślubem ;)

Gość gość
*trzymaMY na dystans

Gość gość
Prawiczek nie uprawia z tego wzgledu seksu bo wie, ze nie skonczy na jednej i to pokazuje szacunek do siebie

Gość gość
Tlumaczenie sie "bylam w zwiazku 3dni dalam mu i s*******il" i sie szanuje nabijac statystyki swoich seksualnych przezyc twierdzac "szanuje sie"

Gość gość
Szacunek do siebie bo nie zna zahamowań i nie skończyłby na jednej?

Gość gość
Ale czy istnieją tylko dziewice lub puszczalskie? Myślisz, ze nie ma normalnych kobiet które w związku uprawiają seks i mają przed ślubem powiedzmy 2-3 partnerów? Tylko albo błona albo 40 rozbójników?

Gość gość
Zazwyczaj jak zaczynasz w wieku ponizej 20r zycia nie skonczysz tylko na jednej? Szanuje sie co oznacza? sypianie tylko ze wzgledu "ze mam status w zwiazku tak?"

Gość gość
To jak ma powyzej 1 to sie przeciez nie szanuje proste

Gość gość
To myślisz, ze kobieta uprawia seks BO sie nie szanuje, a nie dlatego, ze kocha faceta a seks jest uzupełnieniem i dopełnieniem tej miłości?

Gość gość
Seks nie jest uzupelniem milosci a bardziej zaspokojenie swoich potrzeb seksualnych. Bez seksu da sie zyci i tak

Gość gość
No wiec widzisz - nic nie wiesz o seksie ani o miłości...

Gość gość
Shaf, chciałam dokładnie to samo napisać. Moja prababcia wyszła za mąż mając 16 lat. Nietrudno dociągnąć dziewictwo do ślubu jak się chajta w tym lub podobnym wieku. Babcia swoje pierwsze dziecko urodziła w wieku 20 lat, moja mama pierwsze w wieku 21. Może to nie to, że nie ma możliwości teraz wziąć ślub w wieku 20 lat, bo jest. Tylko ludzie nie chcą. Są inne priorytety. Nauka, stabilniejsza praca. To tez przekłada się na datę ślubu, na przesunięcie decyzji o ciąży i rodzi się w wieku 30-35 lat pierwsze, co 40 lat temu nazwano by późną ciążą.

Gość gość
Miłości to mało kto prawdziwej doznał

Gość gość
są jeszcze dziewice, nawet starsze niż 20 lat, wystarczy, że dobrze poszukasz :-) eleganckie, bogate, wykształcone, piękne, a jednak... samotne. tylko one nie włóczą się nocami pijane po ulicach i klubach, imprezy omijają z daleka.... w niedzielę można je spotkać w kościele na mszy, i to wcale nie jest śmieszne.

Gość gość
gość dziś Seks nie jest uzupelniem milosci a bardziej zaspokojenie swoich potrzeb seksualnych. Bez seksu da sie zyci i tak xxx Tak? Tylko, że z tą osobą nie da się żyć. Bo jest zmierzła, nerwowa itd. Nie bez przyczyny mówi się "spuść se z krzyża". Facet może i przeżyje, bo ma polucje, kobieta natomiast zacznie cierpieć na chroniczne bóle kręgosłupa w części krzyżowej, dolegliwości ginekologiczne, zaburzenia hormonalne itd. Tak, seks to potrzeba. Potrzeba organizmu, która ma swój cel.

Gość gość
Dziewice to mityczne istoty, które jeszcze przed pojawieniem się legend o bogach olimpu zamieszkiwały ów mistyczne miejsce. Czuły się tam jednak samotne i na stałe osiedliły się nieznanym człowiekowi magicznym lesie. Las ten tętnił życiem a drzewa, które tam rosły dawały owoce, które były tak samo jak dziewice czyste i nieskalane. Mężczyźni zachłysnęli się opowieściami o dziewicach. Każdy z nich niezależnie od statusu społecznego pragnął choć raz ujrzeć to niezwykłe stworzenie. Wielu wojowników próbowało odnaleźć owe dziewice jednak nikomu się to nie udawało aż do czasu. Po wielu latach pewna młoda dziewica opuściła las i wyruszyła w świat w poszukiwaniu miłości. W każdym miejscu, w którym się pojawiała wybuchały rebelie i wojny, Nawet wielkie imperium rzymskie nie było w stanie utrzymać w ryzach swoich obywateli a w końcu nawet armia stała nie tylko przeciw Cezarowi a nawet przeciw sobie nawzajem. I tak wojny trwają po dziś dzień. Potomkowie ostatnich naocznych światków objawienia się dziewicy zamieszkują obecne kraje bliskiego wschodu choć obraz dziewicy jest zakorzeniony w wielu religiach i kulturach całego świata. Nieoficjalnie wiadomo, że głównym powodem takich wydarzeń np. jak: wojny trojańskie, I wojna światowa, II wojna światowa, ówczesny konflikt na Ukrainie, jest właśnie poszukiwanie ów mitycznej dziewicy przemierzającej świat w poszukiwaniu miłości.