Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż bardzo wyprzystojniał i zamiast mnie to cieszyc jestem zazdrosna POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Aż mi głupio za te moje myśli. Bardzo chce Wam sie wygadac, pożalic. Wstyd mi nawet z koleżankami o tym porozmawiac...Może po kolei? Mam 28 lat mąż 29. Jesteśmy razem od 7 lat. Mąż zawsze miał pseudonim PAJĄK:) Wysoki, chudy, taki niezgrabny. Ma 194 cm wzrostu... Zawsze to ja byłam tą ładniejszą stroną w związku:) Ale od roku coś się zmienia. Zmężniał, przytył 15 kg i stał się takim wysokim,postawnym mężczyzna,,,od jakiegoś czasu nosi też zarost...Ogólnie zawsze wyglądał na takiego młodszego niż jest, może przez chudośc? A teraz? Stał się taki męski. Widzę, że kobiety się za nim oglądają. Ostatnio byliśmy kupic garnitur na chrzest jego bratanicy... Dziewczyny widziałam że Pani która sprzedawała i pomagała wybrac garnitur była pod wrażeniem- bardzo go chwaliła, że taki wysoki, że takie ramiona szerokie. Nie byłam zazdrosna, ta Pani była sympatyczna, miała ok. 40 lat...Ale powiedziałą, że codziennie ma wielu klientów, a żadko zdarza się taki zgrabny mężczyzna. Teraz od miesiąca mąz chodzi na siłownie... A ja zamaist go wspierac jestem zazdrosna :(:( Łapię sie na tym, że chce, żeby on...wyglądał gorzej:( Jets mi głupio za te myśli, kocham go bardzo, ale zaczynam się czuc niepewnie. Ostatnio z pracy mieli charytatywny mecz koszykówki i on był "bohaterem"spotkania a ja ???zamiast się cieszyc to byłam zła, że inne dziewczyny patrzą na niego itd. Jestem ładna dziewczyna, dbam o siebie, ale mam wrażenie, że teraz on mógłby miec ładniejsza dziewczyne. Troszkę tęsknie za moim niezgrabnym Pajączkiem:(

Gość gość
Może powinnaś o tym z nim porozmawiać?

Gość gość
ale z ciebie durna k*****a :o

Gość gość
A on reaguje na to że teraz bardziej interesują sie nim kobiety?

A na ciebie nie zwracają uwagę mężczyźni? Poza tym, skoro się zmienił to wiadomo, że bedą sie zachwycać bo Przeszedł metamorfozę..

Gość gość
Rozumiem Cię. Moim zdaniem powodem jest to, że nie jesteś w 100% zadowolona z siebie. Bo gdybyś była, odczuwałabyś tylko dumę i przewagę nad innymi, że inne kobiety mogą sobie oglądać ale nie mogą go mieć. Natomiast Ty czujesz się zagrożona. Może zrób coś, co podbuduje Twoją pewność siebie? Zmień fryzurę, zacznij uprawiać sport?

Gość gość
otóż to, jak facet staje się nagle atrakcyjny, to ogromnym błędem jest stawanie się bluszczem - lepiej być niezależną, pochwalić lekko jego wygląd i być wesołą po swojemu, by znów zaczął zabiegać, a nie zwracał uwagę na zwracaną na niego uwagę ;)