Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

węgiel ,ogrzewanie

Polecane posty

Gość gość

Kochani zima za pasem!!! Ogrzewacie już swoje domy? jak tak to czym? Znacie firmę Smart Trans? znajomi mi ją bardzo polecają!!

Gość gość
Zawsze ogrzewam swój dom weglem. wychodzi bardzo tanio bo zamawiam w Smarttrans. Z Smarttrans ogrzewanie mojego domu o wiele mniej mnie kosztuje

Gość gość
tak masz racje, ja tez zaczelem ogrzewać swój dom wegelem z Smarttrans i kosztuje mnie to o wiele mniej. polecam każdemu. dodoatkow mozna brać go na raty

Gość gość
A ja nie polecam Smarttrans, mam inne źródło i wychodzi znacznie, znacznie taniej w porównaniu do ich oferty!!!!!!!!!

Gość gość
Smarttrans to gowno jakich malo

Gość gość
Tez kupuje wegiel w smarttrans.net.pl i jestem bardzo zadowolona polecam

Gość gość
Też kupuje wegiel w Smarttrans.net.pl maja tam bardzo dobry wegiel a przede wszystkim cena jest o wiele lepsza

Gość gość
cena węgla jest bardzo dobra w smartrans, ale najlepsze w tej firmie jest to, że nie ma problemu z dowozem, a sam opał jest bardzo dobry. Nie muszę wsypywać go nie wiadomo jak dużo, nie musze biegać co i rusz podkładać. Cieszę się, że jeszcze zima jest taka łaskawa.

Gość gość
te zawsze kupuje wegiel w smarttrans.net.pl maja tam bardzo dobry wegiel, ekogroszek i koks. polecam kazdemu

Gość TadeuszK
W takim razie sprawdź również ofertę hurtowni KGM która moim zdaniem jest zdecydowanie najlepszą opcją z tych dostępnych na rynku ponieważ wyróżniają się nie tylko wysoką jakością przygotowania samego węgla, który co ważne pochodzi wyłącznie z krajowych kopalń i do tego nie jest w cale drogi, także zajrzyj na ich stronę https://kgmhurtowniaopalu.pl i przekonaj się sam.

Gość gość
Nie ogrzewam węglem bo to główne źródło smogu. Powinni zabronić sprzedaży węgla. Piec mam na gaz.