Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama nieładnie zachowuje się w stosunku do mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

Albo mi się wydaje ale nie podoba mi się to że mama tak zachowuje się w stosunku do mojego faceta. Jesteśmy ze sobą pół roku, jesteśmy w sobie bardzo zakochani. Z racji tego że ja mieszkam w domu a on w innej miejscowowsci to gdy przyjezdza do mnie to zostaje na noc. Moja mama jak nigdy zamyka się ciagle w pokoju. On przyjedzie, jemy coś w kuchni a ona siedzi zamknięta w swoim pokoju. Rano on wyjeżdza a ona nie wychodzi z pokoju. Raz było tak że on cos przygotował do jedzenia, zawolalismy mame, ja zaczęłam go chwalić a moja mama dostała głupawki i nie mgła przestać się smiać. Było mistrasznie głupio. Poza tym ona nie robi nic aby mój facet poczuł się dobrze w domu:-( Jest mi smutno. dodam ze nie jesteśmy jakimiś gówniarzami a dorosłymi już ludźmi.

Gość gość
jak jesteście tacy dorośli to wynajmijcie mieszkanie i tam sie bzykajcie a nie pod dachem matki . Zastanowilo cie jak ona sie z tym czuje ?

Gość gość
w życiu bym sie nie zgodziła zeby jakis " narzeczony " nocował w moim domu i to jeszcze w jednym łóżku z córką . dorosła jesteś o sie zachowuj jak dorosła a nie spowadzaj gachów do domu matki .

Gość gość
to daj mamie niech sobie troche skorzysta niech sie troche popieści z twoim partnerem :) oboje z mamą będziecie zadowolone :)

Gość gość
to sie facio urżadził przyjedzie , bzyknie bez zobowiązań i jeszcze snaidanie zje .żyć nie umierać :D

Gość gość
Moj też do mnie przyjezdza i nocuje albo ja do niego. Nie objadamy wtedy domów tylko sami gotujemy rodzice sa szczesliwi bo maja posprzatane ugotowane zakupy zrobione wyprane :P :P:P No i zawsze jakiś wspolny a to gril a to jakas rodzinna imprezka. Trzeba wyjsc z inicjatywa do matki moi tez z poczatku nie chcieli z nami siedziec ale jak zobaczyli ze my sie nie tylko po kontach obsciskujemy a cos robimy to zmienili zdanie.

Gość gość
No ale co w tym złego ze facet zostanie czasami na noc? Ja mam swoje piętro osobne, ale boli mnie to że moja mam jest taka oschła dla niego

Gość gość
To kurde z matka pogadaj co my ci mamy powiedziec ze co? Swoja droga matka jest u siebie a twoj gach to twoj problem

Gość gość
No ale co mam jej powiedzieć? Bardzo mi głupio że ona taka dzika się staje jak on do mnie przyjedza. Myslalam że potrwa to miesiąc czy dwa ale miesiące mijają a ona nadal ani nie zagada, ani nie zaprosi, ani nie pochwali. Nic. Jak on ma się u mnie czuć?

Gość gość
Ale za co ma go chwalic? Robi cos u ciebie prócz tego hednego razy co twojej mamie az korki wywalil

Gość gość
*jednego razu

Gość gość
Zaczęło się od tego, że żyją z chłopakiem jak za przeproszeniem z mężem, po nocach zostają,objadają, teraz doszło do tego,że atmosferkę im matki tudzież rodzice psują nie wykazując zachwytu nad ich miłością, niedługo będą pretensje,że rodzić żyje jak gdy by nigdy nic, a powinien im do tyłka wchodzić, śniadania do łóżeczka przynosić co za czasy,co za obyczaje!!!

Gość gość
Niby tak ale marzeniem mojej mamy jest to abym została w domu rodzinnym a tak go traktuje? Nikomu nie robimy krzywdy, rpzeciez wiadomo ze ludzie na pewnym etapie związku chcą ze sobą spedzac jak najwięcej czasu. To nie jest powód aby jego tak trakowała byle jak

Gość gość
jestem matka dwóch córek i jakby mi jakaś przyprowadziła chłopaka do domu i do łózka sie z nim kładła pod moim dachem to wylecieli by oboje szybciej niż weszli . ty wstydy nie masz dziewczyno ? sprowadzasz sobie jakiegoś chłopaka i jeszcze dziwisz sieże matka nie jest zachwycona ? Oboje jestście sebie warci .

Gość gość
to może marzenim twojej matki jest zebyś podkładała sie każdemu byle tylko podnie nosił ?jak wy sie nie szanujecie dziewczyniny .

Gość gość
dorosli jesteście zeby sie bzykać ale dzieciaki żeby zapewnić matce odrobine komfortu .

Gość gość
Ale ludzie ja nie mam 18 lat, jestem dorosła chcę sobie zycie ułożyć.

Gość gość
nie masz 18 lat ale i swojego kata nie masz i ciągniesz gacha pod dach matki , fuj.