Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejna nieudana próba

Polecane posty

Gość gość

Kolejny raz moje rzucanie fajek poszło na marne wrrrr. Ale jestem na siebie zła, już cztery dni nie paliłam i nie wiem co mnie podkusiło, kupiłam fajki.... Mam dość tego nałogu, nie chce palić, ale jest to silniejsze ode mnie... Przeczytałam książkę Allena Carra i co? Cztery dni nie paliłam, a dzisiaj o niczym innym nie myślałam tylko o fajku :( Naprawdę chcę się pozbyć tego okropnego nałogu z mojego życia. Macie jakieś pomysły? Podzielcie się ze mną swoimi sposobami na skończenie z tym głupim nałogiem.

Gość gość
tego nie da sie pozbyć to twój przyjaciel morderca musisz go mieć zawsze przy sobie a koncern tytoniowy musi zarabiać i firmy produkujące trumny też i zwiekszają dawki narkotyku w papierosach poczekaj jeszcze ze 3 ,4 lata będziesz związana z tym przyjacielem na stałe :)

Gość gość
Palę już 6 lat z dwuletnią przerwą, nie wiem jak mi się to wtedy udało :(

Gość gość
My z mezem bralismy Tabexy, obydwoje nie palimy juz 4 miesiac. Siostra moja brala Desmoxan i nie pali chyba z10 miesiecy. No i do tego chec rzucenia oczywiscie. To podstawa.

Gość gość
Tabex Ci naprawdę pomógł? możesz powiedzieć coś więcej? Czytałam o nim trochę i myślałam żeby go kupić. Bardzooo chcę się pozbyć smrodziuchów z moje życia.

Gość gość
Naprawde. Sprobuj, bo sa warte swojej ceny. Nie chcialo mi sie po nich palic. Ostatniego papierosa wypalilam w 4 dzien brania tabletek. Skutecznie zabijaja glod nikotynowy. Aha no i my z mezem bralismy jedno opakowanie na pol, chociaz podobno jedno opakowanie to pelna kuracja dla 1 osoby. A nam jeszcze zostal 1 listek, ktory odsprzedalam znajomej :) na nas podzialal super, choc slyszalam opinie, ze nie wszyscy go sobie chwala. A jesli masz motywacje to sukces murowany.powodzenia!!! :)

Gość gość
Kupię w takim razie Tabex :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) Dzięki bardzo. Jeżeli się chce to można - Ja raz rzuciałam z dnia na dzień, wtedy się udało, a teraz nie umiem. Nie paliłam wtedy dwa lata, później zmieniłam pracę, mega się w niej stresowałam i wkurzałam :( i sięgnęłam a to raz a to kolejny po fajka i tak palę do dzisiaj :( Wiem, że to okropny nałóg, śmierdzi się, zdrowie odbiera, kasę też... Ja to wszystko wiem, a mimo to nie wiem co mam w tej swojej podświadomości, że palę dalej.