Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodaMama123

cesarka na życzenie?

Polecane posty

cześć dziewczyny! mam do was pytanie, tak jak moja nazwa wskazuje jestem młoda mama, a raczej będe nią za 5 miesięcy. związane mam z tym wiele pytań jednym z nich chciałam sie wam podzielić brzmi ono tak: czy na własne życzenie moge wybrać cesarskie cięcie? dodam że moja ginekolog to zwykła z najbliższej przychodni, i nie interesuje sie za bardzo niczym więc tu pojawia sie drugie pytanie czy powinnam ją zmienić na taka która bedzie ze mną w szpitalu i nawet przy porodzie czy zostać mam przy tej? licze na wyrozumiałość bo gdy bede rodzić nie bede miała jeszcze 18 lat więc stąd też te pytania, przeraża mnie ból przy porodzie naturalnym i po rozmowach ze starszymi koleżnkami zdecydowałam sie na cesarke.

Gość gość
jak zapłacisz to cie zrobią :P

Gość gość
dziewczyno z taką lekarka z przychodni gdzie chodzisz za darmo to nic nie załatwisz, musisz iść do gin prywatnie i z nim zagadać , albo załatw zaświadczenie że musisz mieć cesarkę np. od ortopedy od neurologa albo od psychiatry ze masz silny lęk przed porodem. Cesarka to dobra decyzja , poród sn strasznie boli, potem parcie - to jak przejscia arbuza przez dziurkę od klucza, krocze nacinają albo samo pęka ( czasem aż do o***tu) potem szycie krocza też boli, a jakie powiklania dla dziecka - niedotlenienie porażenie, i dla ciebie luźna pochwa , nie trzymanie moczu kału problemy ze współżyciem

"gość dziś dziewczyno z taką lekarka z przychodni gdzie chodzisz za darmo to nic nie załatwisz, musisz iść do gin prywatnie i z nim zagadać , albo załatw zaświadczenie że musisz mieć cesarkę np. od ortopedy od neurologa albo od psychiatry ze masz silny lęk przed porodem. Cesarka to dobra decyzja , poród sn strasznie boli, potem parcie - to jak przejscia arbuza przez dziurkę od klucza, krocze nacinają albo samo pęka ( czasem aż do o***tu) potem szycie krocza też boli, a jakie powiklania dla dziecka - niedotlenienie porażenie, i dla ciebie luźna pochwa , nie trzymanie moczu kału problemy ze współżyciem" tak jak myślałam dziękuj***ardzo, teraz na pewno zmienie ginekologa i postaram sie o takie zaświadczenie :)

Gość gość
Ja bede rodzila w prywatnej klinice i tam cc jest na życzenie. Bez zaświadczeń. A teraz to chyba wybierasz polozna ktora ma byc przy porodzie, oczywiście odpłatnie, a nie lekarza. Powodzenia kochana, po co mamy cierpieć w bólach:-)