Mała Madzia ale nie z Sosnowca 0 Napisano Listopad 21, 2014 na prezenty? Mikołajki tuż tuż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 Gdy kogoś się kocha i zna zakup prezentu, który sprawi radość nie jest problemem :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Madzia ale nie z Sosnowca 0 Napisano Listopad 21, 2014 niby tak ale wszystko już było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 jam biedna w tym roku. wypatrzyłam stronkę z eko kosmetykami, nie drogie i bardzo chwalone na kwc. myślę, że w tak nowotworowej rodzinie jak moja, kosmetyki bez chemii to będzie strzał w dziesiątkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 21, 2014 puść się z jakimś homo i daj mu HIV, będzie twój na zawsze :D Taka moja propzycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wredny małpiszon Napisano Listopad 21, 2014 kiepski masz nick, słabizna. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Madzia ale nie z Sosnowca 0 Napisano Listopad 21, 2014 gosciu 22:03 ale ja juz znalazlam kogo chcialam teraz sie glowie nad prezentem :D 22:01 mozesz podrzucic linka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 22, 2014 proszę: http://drogeria-ekologiczna.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 Ja nie mam jeszcze nic sprecyzowanego, ale jest fajna strona srebropol.pl, moja koleżanka mówi, że robi tam prezenty dla rodziców i dziadków. Muszę tam zajrzeć bo podobno sprzedają tanią srebrną biżuterię, zegarki, kufle itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2014 ja kupilam narzeczonemu już zegarek na ewatch.com.pl :) i już przyszedł i czeka tylko na wielką premierę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach