Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewica 27 lat

Polecane posty

Gość gość

chcę naciąć przeciąć błonę dziewiczą - podobno nie jest problematyczna (bez problemu wkładam 3 palce, ale wyczuwam ją że tam jest, gin. mowi, że jest normalna, elastyczna). wiecie, gdzie zrobię to w warszawie w sensownym gabinecie ginekologicznym? (wiem, że poważne przypadki robi sie w szpitalu, a ja po prostu chce sie pozbyc tej błony metodą zwykłego nacięcia). z góry dzięki za odp :)

Gość gość
moze sie spotkamy ? :) bedzie prosciej i przyjemniej

Gość gość
przyjemniej to będzie po tym przecięciu, nie będzie całego tego trąbienia o wyjątkowośc****erwszego razu i wyjątkowości mężczyzny do pierwszego razu, znudziło mi się. także będę wdzięczna za kontakt, jeśli któras z Was ma namiar na taki gabinet.

Gość gość
dziewica bez problemu wklada 3 palce, a tu po porodzie sn, dziewczyny ledwo dwa wcisną smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif haha. bardzo śmieszne. jak wkładam 3 to już ją ewidentnie naruszam, bo potem mam krew na bieliznie. ale jeśli myślisz, że temat to prowo, no to smiej sie dalej.

Gość gość
nikt nie zna takiego ginekolga w wawie? :/

Gość gość
a po co chcesz to zrobic ?

Gość gość
to skomplikowane. wiąże się z psychiką, oczywiście. nie wiem, kiedy w końcu otworzę się wobec mężczyzny, uczuciowo i fizycznie. może dopiero za 3 lata? mam nadwyrężone zaufanie do nich i przywrócenie go trochę potrwa. przynajmniej wtedy nie będę musiała tłumaczyć zszokowanemu facetowi ('przecież jesteś normalna, otwarta i ładna, jak to możliwe że jeszcze nigdy się z nikim nie kochałaś?'). a poza tym niech mi przetną w znieczuleniu miejscowym, to jak wyrwanie zęba mądrości - będzie jeden mniej bolesny moment do przejścia

Gość gość
No to ciekawe, że ty będąc dziewicą, jesteś w stanie sobie włożyć 3 palce bo ja nie będąc dziewicą z trudem mogę wcisnąć dwa ( i po żadnym porodzie nie jestem :P), no, jak juz jestem wilgotna i napalona, wtedy łatwiej, wiadomo ;) Bzdury jakieś wymyślasz Poza tym, mój facet przy pierwszym razie się nie połapał, że byłam dziewicą bo nic nie czuł, żadnego przebijania ani bolesne to wcale nie było dla mnie To jak ty masz tam taką dziurę na trzy palce to tym bardziej facet nic nie poczuje :D

Gość gość
Przyczepiliście się do tych 3 palców. moze mam po prostu wyjątkowo szczupłe palce? hahaha. On poczuje albo zobaczy, bo przecież piszę, że jak włożę trzy , to mam krew jak je wyciągam i ja tę błonę czuję, jak na nią napieram, więc ONA TAM JEST. Zatem na bank ja i on zobaczymy, a do tego mnie będzie bolało.

Gość gość
te 3 palce wchodzą ci tam przy braku podniecenia ?

Gość gość
wchodzą jak jestem podniecona. tylko wtedy sobie je tam wpycham, sprawdzając przy okazji, że ta cholerna błona nadal tam jest.

Gość gość
Mam wrażenie, że masz znacznie mniej niż 27 lat jednak :D I nie znasz anatomii kobiety Każda dziewica ma błonę, mniej lub bardziej perforowaną, przez te otwory wypływa krew miesięczna Przy pierwszym razie błona zostaje przerwana ale nie zawsze jest to odczuwalne, to zależy od budowy błony, jej rozciągliwości i rodzaju perforacji U mnie to nie było odczuwalne wcale Więc jeśli ty jesteś sobie w stanie włożyć 3 palce do dziewiczej pochwy to znaczy że w twojej błonie musi być duży otwór albo zmyślasz, gdyż dziewice nawet u ginekologa nie są badane przez pochwę, właśnie po to, żeby nie naruszyć błony

Gość gość
po co miałabym zmyślać :/ fakty są takie: 1) ginekolog mówi, że mam elastyczną błonę 2) ginekolog robi mi usg dopochwowe 3) ja mogę sobie włożyć 2 czy 3 palce jak jestem podniecona, ale jak wepchnę 3, to na palcach i póxniej na bieliźnie będzie krew 4) nigdy nie uprawiałam seksu To powyżej to chyba oznacza, że mam błonę dziewiczą z dużym otworem, czy tak? A zatem , może przerwanie będzie prostsze, ale krwawienie - jak pokazuję wyżej - pozostanie, i pewnie jakiś ból. Czyli tematu nie założyłam dla zabawy, tylko chciałam ją do reszty przeciąć i myślałam, że może ktoś poleci mi gabinet. Wiem, że nie tylko ja wpadłam na taki pomysł.

Gość gość
Widocznie masz duży otwór skoro gin ci wkłada głowicę dopochwową i nie ryzykuje uszkodzenia błony U mnie krwawienia nie było ani bólu

Gość gość
tak patrzę na tę głowicę dopochwową jak on mi wkłada, i ona jest grubości markera, a penis jest jednak trochę grubszy. Pewnie dlatego krwawię, jak wpycham 3 palce (to już jak penis) No nic, dziękuję za wypowiedzi w wątku. Ginekolog pewnie dziwnie się na mnie spojrzy, ale podpytam. Ciężki jest los 27letniej dziewicy.