Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Usuni臋cie z listy student贸w

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hej, mam taki problem: Zosta艂am usuni臋ta z listy student贸w. Sprawa wygl膮da艂a tak 偶e jestem na 5 semestrze studi贸w zaocznych, a mia艂am do zaliczenia przedmiot z semestru 2. Pisa艂am egzamin komisyjny kt贸rego nie uda艂o mi si臋 zaliczy膰 i przez to zosta艂am skre艣lona. Mog臋 napisa膰 pismo do dziekana o cofni臋cie tej decyzji, ale nie bardzo wiem jak to zrobi膰, co w nim napisa膰? Najgorsze jest to, 偶e opanowa艂am ca艂y materia艂 wymagany do zdania, ale przy pisaniu egzaminu po prostu "zablokowa艂am si臋" i nie potrafi艂am napisa膰 nic opr贸cz imienia i nazwiska. Mo偶e wydawa膰 si臋 艣mieszne, ale to dotyczy nie tylko studi贸w, ale tak偶e innych sytuacji stresuj膮cych, np podobnie mia艂am przed egzaminem na prawko czy p贸j艣ciem do nowej pracy. Dwa razy w szkole nawet zas艂ab艂am w czasie egzamin贸w z innych przedmiot贸w. Kiedy艣 lekarz stwierdzi艂 偶e s膮 to nerwob贸le czy co艣 takiego, ale wcze艣niej si臋 tym nie przejmowa艂am. Dodatkowo dochodzi problem z prac膮 i brakiem czasu na nauk臋. Podsumowuj膮c: wiem 偶e by艂o du偶o czasu na zaliczenie tego przedmiotu ale wiem 偶e opanowa艂am to co trzeba, ale przez te nerwy nie potrafi艂am nic zrobi膰. Prosz臋 o pomoc w sprawie tego wniosku do dziekana, co w niej napisa膰 i czy warto. Pozdrawiam Daria

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰