Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak życ...

Polecane posty

Gość gość

Mialam najlepszego chlopaka na swiecie.. czulego.. romantycznego.. walczyl o mnie do ostatniej chwili, czekal na mnie po 2 h na zimnie przed blokiem zeby sie 5 minut zobaczyc gdy bylo zle.. a ja Co? musialam mu to powiedziec, ze to z mojej strony nie jest milosc na cale zycie :( Dlaczego.. dlaczego go nie kochałam, najlepszy czlowiek jakiego w zyciu widzialam. najlepszy kandydat na chlopaka... przystojny inteligentny krol parkietu i w ogole.. Pomozcie czy powinnam go jakos pocieszyc bo wiem ze sie załamal :(

Gość gość
Długo byliscie razem ?

Gość gość
Tak to właśnie jest że kobiety kochają drani:) miałam to samo i też bylo mi smutno ale serce nie sługa.trzeba żyć dalej i się do niczego nie zmuszać.wiadomo że zakazany owoc bardziej kusi.po paru latach na szczęście zakochałam się właśnie w takim dobrym facecie i tylko dlatego że trzeba było o kiego powalczyć a nie że sam za mną chodzil...

Gość gość
ja tez zostawilam krola parkietu ale za to znalazlam boga seksu :D

Gość gość
i tak to jest że my o was się staramy ale poźniej wy nas porzucacie i jak się nie załamać, nic nie było to z naszej winy wszystko robiliśmy abyście się spotykały z nami, poświęcamy się a wy i tak porzucacie robicie z nami co chcecie to proste że można się załamać Też mnie kiedyś dziewczyna zostawiła wiem co to jest ;/

Gość smutna123445
7 miesiecy bylismy razem. Był krolem parkietu... bogiem w łózku... normalnie wszystkie dziewczyny mi zazdroscily a ja co ? a ja nie czulam milosci... tak bardzo go zranilam :(

Gość gość
rancie tak chłopaków dalej, ciekaw jestem czy wam by było miło jakby was ktoś zranił ! Potem będziecie kiedyś płakać że nie macie mężów narzeczonych

Gość smutna123445
Najgorsze ze kiedys sie obudze i stwierdze ze to byl ten jedyny, ze popelnilam najwiekszy blad w zyciu... Na pewno wtedy bedzie juz za pozno.. wszystkie dziewczyny sie za nim ogladaly i france pewnie tylko czekaly az zerwiemy.. a on je olewał. byl taki oddany, nie wiem co mam zrobic.. nie kocham go mimo ze jest najlepszy na swiecie. jakie to jest nienormalne...