Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamastudentka

zachowanie mojego męża.przykro mi

Polecane posty

Gość mamastudentka

zapisałam się na studia uzupełniające. mam kilkuletnią przerwę, więc dziś jakiś stres mnie złapał przed jutrzejszymi zajęciami... od 3 lat jestem z dzieckiem w domu, nie rozstawałyśmy się zbyt często na całe weekendy, no i nie miałam od czasu porodu kontaktu z nowymi osobami. Po prostu się stresuję no :) Powiedziałam mojemu mężowi o tym, ale ślęczał nad tabletem i jakoś specjalnie nie zareagował. Potem poszedł usypiać córkę no i już nie wyłonił się z pokoju-chrapią od 3 godzin. A ja...nie mogę zasnąć z wrażenia i jak dla mnie-zmiany dużej, jestem sama. Czy oczekiwałybyście od męża jakiegoś wsparcia, rozmowy? czy to ok że on tego tak nie odbiera.

Gość gość
Spokojnie, będzie dobrze :) Pewnie mąż nie pomyślał, że tak cię to stresuje, ale nie znaczy to d razu, że nie liczy się z twoimi uczuciami, obawami, może był zmęczony?

Gość gość
pewnie masz rację. skoro tak chrapią to można uznać, że to przez zmęczenie ;)

Gość gość
W listopadzie zaczynasz semestr?

Gość gość
Kocha ciebie, kocha wasze dziecko. Tylko chłopy już takie są. Następnym razem musisz mu lepiej swoje obawy wytłumaczyć żeby dotarło. Powodzenia na studiach

Gość gość
tak, zaczynam w listopadzie - też jestem zaskoczona. poszłam na zaoczne, to jeden z większych uniwerków. płacić oczywiście kazali też za październik, a zaczynam niemal w grudniu. dzięki za odpowiedzi :)) może gdybym miała jakąś bliską przyjaciółkę to ona by mnie po babsku wysłuchała, a tak to wszystko opieram na mężu. biedny :) dobrej nocy dziewczyny!