Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciałamtego

Jestem mężatką zakochałam się w innym

Polecane posty

Gość niechciałamtego

Czuję się samotna w związku, nie mogę polegac na moim partnerze co jest wynikiem tego, że po 5 latach zaczynam interesować się innymi mężczyznami. Jeden wpadł mi w oko broniłam się jak mogła no i się zakochałam, a co najgorsze on nie odwzajemnia moich uczuć i nie dziwię się sam jest żonaty. Jak się odkochać teraz gdy codziennie o nim myśle, wiem że on o mnie nie myśli i nic do mnie nie ma. Jak go sobie wybić z głowy?

Gość gość
normalnie, unikac moze jego obecnosci. zrob lodzika mezowi bo moze tez czuje sie zaniedbywany ?

Gość niegonzo
Jestem żonaty i zakochałem się w innej. P********e z grubsza..

Gość niechciałamtego
Jak najbardziej bym chciała kochać i pożądać męża nawet sobie tego nie wyobrażacie jak bardzo.Ale on mi nie ułatwia tego nie moge na nim polegać. Często mnie zawodzi w trudnych sytuacjach i problemach życiowych. A ja na domiar złego zakochałam albo zauroczyłam już sama nie wiem, wiem że ciągle o nim myślę.Jest mi ciężko z jednej strony mąż który ciągle mnie zawodzi w trudnych sytuacjach z drugiej strony on zajęty i obojętny gorzej chyba nie mogłam trafić.

Gość niegonzo
Nic nie poradzę Ci sensownego, bo sam sensownie z tego nie wybrnąłem ;)

Gość niedopity
jedziesz z koksem będzie trochę wyrzutów sumienia złego samopoczucia potem rozwód i wkrótce będziesz pisała tu, jak to dobrze być samotną starzejącą się rozwódką ale co przeżyjesz, to Twoje !

Gość gość
Unikaj go, bo "Co z oczu to i z serca".

Gość niedopity
co to za rady ? odrobina szalenstwa ! i "kto nie ryzykuje, nie jedzie!" trendem jest teraz próbowanie wszystkiego "lepiej spróbować, niż żałować, że się nie spróbowało" nie czytasz kosmo ? :D

Gość niechciałamtego
Raczej on mnie unika, a ja wypatruję go i to jest najgorsze. On jest piłkarzem lub był przez co nie trudno było znaleźć mi jego zdjecia w internecie. I chyba to że mnie zaczepiał on i jego kolega ja się nakreciłam na niego potem o tak chciałam zobaczyc czy ma konto na fb lub innym portalu społecznościowym i tak trafiłam na jego zdjecia.