Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takotak

Czy ten facet wam się podoba kobietki?

Polecane posty

Gość gość
Autorko a wpis 6.25?

Gość takotak
Sorry piszę z tel. I jakieś głupie zdania wychodzą. Zawsze mi się podobał i trochę już się znamy, ale od jakiegoś czasu on mnie bardziej, zaczepia i podrywa i przez to zaczełam patrzeć na niego inaczej niż tylko na faceta który mi się podoba. W dodatku jego otoczenie, koledzy dają mi do zrozumienia, że powinniśmy się zbliżyć do siebie. Ale oboje wiemy, że to nie ma sensu i tak raz on jest otwarty, podrywa mnie innym razem oziębły. Nie chcę tak się z nim bawić, ale to silniejsze odemnie. Chcę go sobie wybić z głowy. :(

Gość gość
Taa. A wczesniej pisalas ze jest swietny w lozku a teraz niby z nim nie spalas... :)

Gość takotakk
Wpis z 6.25 to podszy przysięgam nie spałam z nim nawet się nie całowaliśmy. Jasteśmy na tym wczesnym etapie podchodów, ale nie ma szans aby to poszlo dalej, bo on ma żonę. Dlatego nie wiem co mam zrobić aby o nim nie myśleć. Nie chcę tego, a ciągle to robię.

Gość takotak
Post wyżej to ja tylko k mi się dwa razy wcisneło.

Gość gość
Oczekujesz ze ktos tutaj kto wcale cie nie zna da ci rade jak o kimś zapomnieć? Ponawiam pyt o twój wiek bo to może być kluczowe. Ja w takiej sytuacji dalabym sobie spokój i zajela sie sobą. Po co w ogole z nim gadasz? Chcialabys żeby kiedys twój mąż sie tak zachowywał? Omysl od tej strony

Gość takotak
Jest kontrahentem firmy w której pracuje mam 30lat. Nie da się żebym z nim nie rozmawiała. Musiałabym nie chodzić do pracy, lub zmienić pracę co nie jest takie łatwe teraz.

Gość gość
jak ci sie podoba to nie patrz na nic.

Gość takotak
Ale on się bawi w kotka i myszkę jest zmienny i sam nie wie czego chce. Nie ma sensu się o to starać, może gdyby był wolny to ok, a tak nawet jeśli coś by zaiskrzyło i doszłodo zbliżenia o czym ciągle myślę, bo mam ogromną ochotę go pocałować, to wiem że to by było na krótko i potem cierpiałabym jeszcze bardziej.

osobom wklejającym cudze zdjęcia z takim pytaniem radziłabym się udać do psychiatry. a facet brzydki, przysadzisty, grubawy i bez szyi.

Gość takotak
Niski nie jest ma ze 180 cm wzrostu więc przysadzisty nie do końca bym powiedziała. Co do tego, że wkleiłam jego zdjęcie tak zgadzam się nie jest to zachowanie normalne i sama się z tym źle czuje, ale jest to zachowanie kobiety zauroczonej która postradała zmysły przez faceta. Dlatego chce przestać o nim myśleć bo zachowuję się jak nienormalna. Lubię zdowybać facetów i miałam nie jednego przystojnego o wiele bardzie od tego jednak ten ma coś w sobie co mi nie daje spokoju, moze fakt że jest nie do zdobycia. Może to, że myślałam, że moge mieć każdego, a on mi uświadomił mimo swojego niepozornego wyglądu, że tak nie jest.

Gość gość
z twarzy ujdzie, ale taki hmm przysadzisty, nijaki troszkę, ale też taką pozę przyjął niekorzystną :( tylko jeśli ma super osobowość, to brałabym :)

Gość gość
nie podoba mi sie,taki tatusiek,nic specjalnego,przecietniak,

Gość takotak
Dzięki może mi przejdzie jak się na słucham, że wcale taki super nie jest :)

Gość gość
Przez 30 lat nikt oprócz tego żonatego cie nie zainteresował? Może to wynik właśnie czestego spotykania w pracy. Tez sie kiedys zauroczylam kolega z pracy ale byl chociaż kawalerem. W końcu jednak męża poznałam przypadkiem i aż dziw ze sie ulozylo. Radze odpuścić bo jesli wobec zony nie jest fair to tym bardziej wobec kochanki.

Gość gość
zdjecia zrobione 10 lat temu won, idiotko

Gość taktotak
Nie jesteś adminem kafeterii więc nie masz prawa mnie wyganiać ani tym bardziej nie masz prawa mnie obrażać. A won to możesz zrobić, ale ty z mojego tematu. Fotka stara, ale chłopak nie wiele się zmienił jest tylko trochę szczuplejszy. Nie wklejałabym tej fotki gdyby wyglądał zupełnie inaczej.

Gość gość
mam prawo cię obrażać, jak każdą głupią pi-zdę, która się bierze za zajętego faceta. żryj g****o, śmieciu

Gość takotak
Tylko ci się wydaje, że masz prawo. Jest sąd ponad sądem człowieka i niech on mnie osądzi. Nie umiesz czytać ze zrozumieniem nie spałam z nim, i nawet się nie całowaliśmy i szukam sposobu jak się odkochać a nie wejść mu do łóżka. Taką wypowiedzią wystawiasz tylko sobie świadectwo. Nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty się k***isz nie oznacza, że inni też to robią.

Gość gość
Ale dobrze, że wkleiłaś jego zdjęcie. Żona będzie miała dowód na sprawę rozwodową, jakiego ma palanta za męża. :-D

Gość gość
durna szmato, założyłaś ten wątek,bo masz ochotę na kaczkowatego trolla ze zdjęcia i szukasz usprawiedliwienia na forum ja się nie k***ię, nawet przez myśl by mi nie przeszło, żeby cokolwiek robić z ŻONATYM facetem - nie projektuj swojego d****arstwa na mnie, ściero

Gość takotak
Do gość 12:37 Nauczy się czytać ze zrozumieniem, najlepiej przeczytaj całą dyskusje a nie tylko wyrwane z kontekstu moze do ciebie dojdzie, ze nie chodzi tutaj o zdradę. Polaczku-Cebulaczku jeśli chcesz zabłysnąć intelektem powiedz coś konstruktywnego obrażanie świadczy tylko o tobie. Rozumiem, że gdzies musisz wyładowac swoje frustracje, ale po mnie to spływa jak po kaczce także przykro mi nie podbudujesz swojej niskiej samooceny obrażając mnie. Kończę temat nie chodzi tu o zdradę, ale kto jest inteligentny już dawno to rozumiał kto nie no to przykro mi za waszą ułomność.