Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o CO CHODZI tym facetom ?

Polecane posty

Gość gość

Bylam ze znajomymi w klubie weszlismy usiedlismy ,po chwili zauwazylam ze przy barze siedzi moj znajomy ,podeszlam do niego przywitalam sie ,pozinej wrocilam do stolika znajomych,po jakims czasie wraz ze znajomymi wyszlismy z tego klubu a moj kolega pyta sie kto to byl przy barze z kim sie witalam mowie ,ze znajomy dobry ,a on do mnie z tekstem "ze nie pochwalilas sie ,ze niezbyt fajnny" ... :) PO CO MI TO MOWIco ma a celu ? druga sytuacja ,moj byly facet przyjechal do mnie i widzial jak wczesniej moj znajomy wychodzi odemie i tez zaczal mowic "ze niezbyt fajny tamten ze ma taka glowe itp" zaczal jego wyglad krytykowac ,a sam gorzej wyglada od tamtego.. PO CO MI TO MOWIA?

Gość gość
ktos cos madrego odpisze ?

Gość gość
dlaczego mi nikt nie odpowie :(

Gość gość
a co on gejem jest że tak ocenia wygląd innych gości

Gość gość
oydaj ie sa gejami,ale pewe chcieli mi jakos dokuczyc ? nie wiem wpedzic w kompleksy? nie wie jaki cel ?

Gość gość
Widzą w nich konkurencję i dlatego "hejtują". Kobiety robią tak samo, nie martw się

Gość gość
nie ma zadej konkurenncji z tym kolega -ktory skrytykowal mojego znajomego nic nie nie laczy a moj byly to przeszlosc.. nie wiem ,a moze chca zeby ja wpadla w kompleksy ? nie wie o co chodzi dlatego tu Was pytam..

Gość gość
Krytykuje konkurencje, nawet jeżeli nią nie jest. Tak juz mamy. Wy krytykujecie kazda napotkana kobietę, a my tylko "konkurencje" :D