Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamusia Gargamela

Moje plany na przyszłość!!! Co o tym sądzicie? Chcielibyście takie ustawy?

Polecane posty

PUNKT PIERWSZY Zakazać prywatnych działalności, wszystko musiałoby być państwowe.Hotele, restauracje, cukiernie, sklepy, kawiarnie a już najbardziej przychodnie, szpitale, apteki i szkoły. PUNKT DRUGI Bezrobotny (bez względu na to czy ma pracę czy nie) powinien dostać z PUP zasiłek w wysokości najniższej krajowej (które nie podlegałby żadnej egzekucji przez komornika) oraz mieć opłacane przez mops rachunki typu czynsz, gaz, prąd, woda, nawet telefon stacjonarny, komórkowy, zaciągnięte raty i kredyty czy telewizja satelitarna, w dodatku pośrednik pracy nie miałby prawa dać mu żadnego skierowania, ponieważ bezrobotny mógłby takiego pośrednika zaskarżyć do sądu. PUNKT TRZECI Bezrobotni, emeryci, renciści, uczniowie, studenci, pracownicy służby zdrowia powinni mieć za darmo lekarstwa w aptekach. PUNKT CZWARTY Zlikwidować maturę, gimnazja, zawodówki i technika. Siedmioklasowy system szkoły podstawowej i pięcioletni system liceum potem albo szkoła policealna dająca zawód albo studia.

Gość gość
jestem za

Gość gość
s******laj y****a socjalistko Dobry czerwony, to martwy czerwony Precz z komuną! G****o powinniście dostać lenie śmierdzące, jak se k***a nie zarobisz to zdychaj z głodu, a nie ze im sie k***a wszystko należy, lewaki p********e

Gość gość
na pewno spadłaby przestępczość

Gość gość
Ja sie pytam cwaniaro skąd ty niby na to weźmiesz? jakby każdy mógł dostać z PUPu najniższą krajową to po cholere miałby sie w robicie męczyc, zaraz byś miała 15mln bezrobotnych i skąd na to wszystko kasa? i na te darmowe leki i opłaty rachunków? Myśl troszeczke dziewucho

Pracodawców by nie było prywatnych, wszystko byłoby własnością państwa to mieliby skąd wziąć na to pieniądze. Bezrobotny dostałby najniższą krajową a ten kto pracuję parę stówek więcej. Poza tym Kopaczowa czy Piterowa nie powinny dobrze zarabiać, dać im kopa w d**e.

Pracodawców by nie było prywatnych, wszystko byłoby własnością państwa to mieliby skąd wziąć na to pieniądze. Bezrobotny dostałby najniższą krajową a ten kto pracuję parę stówek więcej. Poza tym Kopaczowa czy Piterowa nie powinny dobrze zarabiać, dać im kopa w d**e.

Gość gość
Ja jestem za :)

Gość gość
tak tak a komu być zapiertolił by mieć na te twe ustawy?

Jak to komu? Wysprzedawałabym posiadłości Tusków, Kopaczów, Piterów, Komorowskich, Kwaśniewskich, Wałęsów i już pieniądze by były, co więcej wyprowadziłabym Polskę z Unii Europejskiej.

Gość gość
Od kiedy za darmo cos się komuś należy? Niby z jakiej paki brzrobotni maja wszystko dostać za darmo? To po co pracować jak ma sie więcej nie pracując? Serio uważasz ze bezrobotni sa bezrobotni bo nie ma pracy a nie dlatego ze im się robic nie chce? Zdecydowanie mieszkalabym nie w twoim kraju bo ja nie lubię postawy roszczeniowej. Żeby cos dostać trzeba cos z siebie dac

Gość gość
Twoje pomysły są coraz głupsze. Już raz wszystko było państwowe i jak to wyglądało wszyscy wiemy.