Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kafeterianie sa prymitywni?

Polecane posty

Gość gość

Kierują się stereotypami, spłycają wiele rzeczy, obrażają, prowokują, podszywaja się, jest tu też masa psycholi i fetyszystow. A pewnie duza część to dorośli ludzie...Czy wy jestescie chodzącą satyrą na naród polski?!

Gość gość
Jesteśmy wyborcami pomarańczy, prawda Shatyn?

Gość gość
to ekstrema czyli ekstrementy społeczeństwa polskiego głosujące na pis, rn i np. ja zawsze głosuję na PO. należe do elity tego Kraju.

Gość gość
Bo są anonimowy :) To pozawala ludziom na wyrzucanie z siebie różnych rzeczy, w normalnym albo paskudniejszym stylu :)

Gość gość
"Kierują się stereotypami, spłycają wiele rzeczy, obrażają, prowokują, podszywaja się, jest tu też masa psycholi i fetyszystow.' Regulamin Kafeterii tego wymaga, chyba nie czytałeś

Gość gość
jakie wyrzucanie rzeczy? ja też tutaj piszę szczerze i mam swoje problemy, spore ale nie jestem 13 latką, żeby bawiło mnie siedzenie ciągłe i podszywanie się pod kogoś, wyzywanie i tym podobne. To tak źle z nimi jest i tacy są nieszczęśliwi?

Gość gość
Bo Ty nie musisz z siebie wyrzucać frustracji czy agresji. W realu ludzie często się powstrzymują, bo muszą, bo tak wypada. Tutaj rzucają laurkami, wyzywają, bo są bezpieczni.

Gość gość
Uwierz, że we mnie agresji jest dużo, ale jak już, to kłócę się w domu albo idę się wyładować na siłownię. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy odwalać takie głupoty na anonimowych forach, ale ja jestem typem osoby, która od zawsze nie cierpi takiej dziecinady... choć sama jestem na pewno jeszcze w wielu kwestiach niedojrzała

Gość gość
Bo robienie tego tutaj jest łatwiejsze. Hamujesz się, nie podoba Ci się taki rodzaj rozrywki, masz inne podejście, wyczyny forumowe, jadliwe wydają się Tobie niedojrzałe. Inni - wielu ludzi - podchodzi bardziej na luzie, może bardziej bezmyślnie, nie widzą w tym nic złego, mają na to wyeeebane, mogą sobie pozwolić na większą swobodę, chamstwo, wariactwo, na bycie sobą, chcą być bardziej otwarci, inne usposobienie po prostu.

Gość gość
Ja się hamuję? Ja nie mam takiej potrzeby, a to zasadnicza różnica! co ma wspólnego luz z chamstwem? bo nie bardzo wiem.. ja jestem wyluzowana, miewam odjechane pomysły i jakoś nie muszę być chamska jak to jest inne usposobienie, wyzywanie ludzi od debili, to ja dziękuję za takie coś, serio :D

Gość gość
jestem wyluzowana , miałam już setki partnerów seksualnych

Gość gość
kafeterianie to idioci :)

Gość gość
Czytasz w ogóle moje posty? Co trudnego jest w zrozumieniu, że każdy jest inny, i to, że ty nie czujesz takiej potrzeby, nie znaczy, że każdy jest taki sam??? Przeczytaj może jeszcze raz moje komentarze powyżej.

Gość gość
To ja z 12:58 Moi rodzice poczęli mnie na kafeterii :D

Gość gość
Ty serio wierzysz, że na żywo jest aż tylu pieprzeniętych ludzi? A może i faktycznie są, a to forum zbiera ich w jednym miejscu

Gość gość
Zależy co dla ciebie znaczy "pieprznięty". Bo podszywanie się, robienie żartów w głupi sposób - normalka. A wyzywanie? Każdy to robi, tylko niekoniecznie bezpośrednio do tej osoby. W realu się jeszcze powstrzyma od nazwania cię "tępą szmatą", ale już do kumpla to powie o tobie. Wcale nie tak wielu jest tych "popieprzonych", nie tylko tutaj forum takie jest.- Wszędzie, gdzie nie ma nadmiernej cenzury - i to jest dobre. Wolność.

Gość gość
Ja rzadko kiedy kogoś wyzywam i to jszcze tak do innych ludzi.. nie wiem.. może jestem jakas inna. A i tak za świętą się nie uważam