Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wybierając spośród kilku facetów zawsze pokierują się wyglądem

Polecane posty

Gość gość

mężczyźni tak nie robią. Sam nieraz wybrałem brzydszą, bo bardziej pasowała mi z charakteru. Kobieta mając kilku adoratorów zawsze wybierze najprzystojniejszego, choćby był upośledzono umysłowo i beznadziejny z charakteru, właściwie to tamtych nawet dobrze nie pozna, bo będzie się wpatrywać i interesować tylko tym najprzystojniejszym.

Gość gość
Bo to tępe suki, co Ty się dziwisz? O facetach mówi się, że jedną nogą w jaskini, a kobiety są obiema.

Gość gośćańa
oczywiscie, ze tak. ja zawsze zwrocam uwage na tych przystojnych. potem jesli okaze sie bezmozgowcem to nie kontynuuje znajomosci ale jest faktem- wyglad jest wazny. nigdy nie weszla bym w zwiazek z kims kto wogole mi sie nie podoba ale ma super charakter. a szkoda bo tych fajnych i brzydkich jest o wiele wiecej niz fajnych i przystojnych.

Gość gość
zwracam uwage na przystojnych ale jak facet okazuje się że jest beznadziejny np zero inteligencji, głupkowaty, idiota, nieciekawy to przestaje mi sie podobać i nie jest dla mnie atrakcyjny serio , juz nie jest ładny wtedy dla mnie

Gość gość
zazwyczaj ladne dziewczyny ogladaja sie za ladnymi facetami- co w tym dziwnego? nie rozumiem tego jadu i rozgoryczenia autora a takze pierwszej odpowiedzi. jesli jestescie brzydcy nie liczcie ze zakocha sie w was pieknosc. szukajcie dziewczyny o wygladzie na swoim poziomie, chyba macie mózgi i potraficie ocenic u kogo macie szanse a u kogo nie.

Gość gość
Och, to chyba jesteś wyjątkiem, bo mężczyźni których ja znam przebierają w kobietach i oceniają je głównie na podstawie wyglądu za to kobiety często bardzo ładne związują się z przeciętniakami.

Gość gość
a to faceci niby tak nie robia?? autorze serio nie znasz zadnego faceta ktory tak robi :O? bo wg mnie 99% procent tak wlasnie postepuje

Gość gość
Ale wy nie zrozumieliście tematu kompletnie, już wam wyjaśniam. Chodzi o to, że jak kobieta ma kilku przystojnych do wyboru. Np. dwóch przystojnych, ale ten przystojniejszy byłby tępy, a ten mniej przystojny inteligentny to kobieta wybierze zawsze tego bardziej przystojnego, ale głupszego. Facet oczywiście z brzydką nie będzie, ale jak są dwie ładne, jedna trochę mniej od drugiej, ale za to inteligentna to wybierze tą inteligentną.

Gość gość
Bardziej skrótowo: Jak kobieta ma kilku przystojnych do wyboru to tylko wygląd będzie czynnikiem decydującym o wyborze, a nie pozostałe cechy.

Gość gość
Co za tragiczny trolling.