Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko pytam :) testować czy do lekarza??

Polecane posty

Gość gość

Chce się zapytać kobietek czy któraś tak miała?Zamiast okresu złapała mnie infekcja pochwy,chyba dlatego spóźnia mi się ta menda ale dziś to już nie daje rady z bólem.Nie miałam problemów z bolesnymi miesiączkami, czasem tylko mięśnie ud przed bolały a teraz odczuwam bóle w okolicach macicy są bardziej takie klujące zakuje przez parę sekund i cisza, za jakiś czas znowu.Czy macie tak przed okresem a może nie doleczyłam tej infekcji?Lepiej wybrać się do ginekologa czy najpierw zrobić test?Jak uważacie :)?

Gość gość
a co to za problem test kosztuje 10zl

Gość gość
Jw lekarz też cię nie minie jak masz infekcje

Gość gość
Nie problem test ale n=takie wmawianie sobie czegoś to też nic nie daje :) no właśnie z infekcją sobie poradziłam bo miałam jeszcze leki ale do końca też nie wiem czy to była infekcja czy tylko jakieś upławy nie zaczęło swędzieć i już wzięłam leki bo się przestraszyłam.Ale chyba jednak zrobie ten test bo niepokoją mnie te bóle

Gość gość
na przyszłość najpierw lepiej zrobić test jeśli bierze się pod uwagę ciążę, a póxniej bierze leki. Nie wszytskie leki można stosować bezpiecznie w I trymestrze. Wiem bo miałam infekcję i leczyłam ją invagiem dopochwowo i ziołowymi płukankami.