Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marla600

Problem z chłopakiem ;c

Polecane posty

3 tygodnie temu zaczęłam pisac z chłopakiem na facebooku, pierwszy napisał, super się pisało, pierwsze spotkanie już za 4 dni się odbyło, normalne rozmawianie, spotykanie się wieczorami, ale 1 tydzień znajomości był taki świetny, bo później pojawiła się ona, zaczęła się psuć, ale gdy się spotkaliśmy obiecał że jej cos powie, że ma kogoś już, ale niestety nasze pisanie było takie mieszane, raz z kłótniami, raz normalnie, myślałam że zwariuje, ale w środę wszystko się zmieniło spotkaliśmy się u mnie, wyjaśniliśmy sobie wszystko, pierwsze pocałunki, całowanie przytulanie był u mnie przez 3 dni, mówił że jestem taka cudowna, że z nią całował się tylko raz, że czuje wiele do mnie, ale dziś w nocy dostałam smsa "PRZYJACIELE" taka pustka w głowie na raz bo myslałam że na prawdę zaczniemy być w szczęśliwym związku po tym co się zdarzyło, cały czas myślę, tak piszemy ze sobą, niby chcialabym utrzymać tą znajomość, ale z drugiej strony to takie trudne. Piszemy ze sobą, ale ja ciągle mam nadzieję że to się zmieni za jakiś czas że będzie tak jak było. Sam mówił, że widzi się z nią nie codziennie, bo mieszka gdzie indziej, mówi że nie da się z nią pogadać na wszystkie tematy, że jest niedostępna. Czy jest szansa że jak będziemy normalnie pisać żeby coś się zmieniło pomiędzy nami ? Co Wy w ogóle o tym sądzicie ? To jest dziwne ale tak na prawdę zakochałam się pierwszy raz i nie wiem co robić aby było dobrze ; (

Gość gość
po ile lat macie?

Ja 16, on 17,5 a ta jego w lutym 18. Masz jakiś pomysł może co można by zrobić, czy lepiej dać sobie spokój, co jest to cholernie ciężkie ;/