Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmaxanka

czy to dowód na zdradę

Polecane posty

Gość Xmaxanka

Witam, podejrzewam u siebie grzybice pochwy. Swędzi mnie i niestety zauważyłam gęsty biały śluz w środku. Dbam o higienę, po umyciu się w ogóle nie wycieram miejsc intymnych ręcznikiem - czekam aż samo wyschnie. Korzystam z toalet publicznych ale nigdy nie siadam. Na 2 dni przed pojawieniem się objawów miałam stosunek płciowy bez prezerwatywy ze swoim stałym partnerem. Zawsze używamy prezerwatyw. Nie wiem czy to ma związek ale zastanawia mnie czy właśnie w ten sposób nie zostałam zarażona i czy nie świadczy to o tym że mój partner kochał się z kimś zarażonym...Co o tym sądzicie?

Gość gość
to niekoniecznie oznacza zdradę, ale z całą pewnością oznacz, że twój chłop to fleja i brudas :D

Gość Xmaxanka
czy jest szansa że zaraziłam się w inny sposób? czy ja wiem właśnie nie jest brudasem - myje się 2 razy dziennie, zmienia bieliznę

Gość gość
Nie, to nie dowód na zdradę. Po prostu coś złapałas, dbanie o higienę nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Xmaxanka
tylko ja nigdy nie miałam takiego problemu i zwyczajnie nie mam pojęcia skąd to się mi wzięło skoro typowe wg internetu źródła zostały wykluczone :(

Gość gość
a brałaś ostatnio antybiotyk? Albo byłaś chora? Może uzywasz jakiś nowych kosmetyków do kąpieli które cie podrazniły? Przez to też możesz dostać grzybicy.

Gość Xmaxanka
antybiotyków nie brałam ale mam nowy płyn do higieny intymnej - nie wiedziałam że on płynu można dostać takiego podrażnienia :( Używam go już 2 tygodnie więc dla mnie to dziwne że dopiero teraz mi się to objawia jednak skoro to możliwe...

Gość gość
mozliwe jest wiele rzeczy, rowniez to ze twoj facet dupczy na boku

Gość gość
idz do ginekologa i spytaj sie co to za bakteria,moze tylko kalowe bakterie sie dostaly .... zbadaj sie

Gość Xmaxanka
dziękuję bardzo :) po weekendzie idę do lekarza - to oczywiste jednak zwyczajnie jestem dociekliwa i szukam przyczyny

Gość Xmaxanka
powiedziałam mu wprost że uważam że z kimś mnie zdradził/zdradza ale oczywiście zaprzeczył pracuje z jedną taką laską - typowa zdzira którą może mieć każdy, wdzięczy się do niego cały czas więc stąd moje podejrzenia tym bardziej że mieszkał jakiś czas z dala ode mnie nie daje mi to więc spokoju - tym bardziej że wszystkie jego eks były podobnymi zdzirami jak ta...

Gość gość
Najpierw idz do lekarza niech stwierdzi co ci jest a nie sama sie diagnozujesz.Nawet jesli to grzybica to nie jest to choroba weneryczna,mozna miec infekcje stany zapalne i taki skutek Co innego jakby zarazil cie hivem

Gość gość
albo on sie nie umyl dokladnie albo mialas zwiekszona wrazliwosc, czasami tak jest albo dlugo bylas w celibacie albo...wiadomo :(

Gość gość
"nie daje mi to więc spokoju - tym bardziej że wszystkie jego eks były podobnymi zdzirami jak ta... " xxxxxxxxx to zadanie charakteryzuje Twojego chłopaka ... i Ciebie