Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odradzam połykanie facetom bez stałego etatu

Polecane posty

Gość gość
Jak wyglądały Wasze spotkania? Spotykaliście się w kościele, tam uprawialiście seks/robiłaś mu loda i na tym koniec? Czy w niedzielę chociaż miał dla Ciebie więcej czasu?

Gość gość
Nie było pełnoprawnego seksu. Były za to długie rozmowy...bardzo pasjonujące. Siedzieliśmy tam cały boży dzień między kolejnymi mszami i rozmawialiśmy. W czasie rozmów on czasem bezwiednie wyciągał penisa i miział mnie nim po twarzy. Wtedy brałam go do ust i obciągałam jak opętana, bo liczyłam, że tym zaskarbię sobie jego wdzięczność. Kurczę, nadal czuję się dziewicą!

Gość gość
Nikt niczego nie podejrzewał, że siedzicie w zakrystii przez cały dzień?

Gość gość
ja bym nie polknela

Gość gość
Każda tak mówi dopóki się nie zakocha a misiu nie poprosi :classic_cool:

Gość gość
Zadajesz stanowczo za dużo pytań. Obecność kobiet w zakrystii jest tematem tabu

Gość gość
ja piertole,,,ale sie usmialam.:D:D:D

Gość gość
a po co polykac

Gość gość
Ja z kolei nie rozumiem po co kobietom przynosić kwiaty :)

Gość gość
Mnie ta historia zaciekawiła. Jeżeli jest prawdziwa pokazuje na jaki poziom desperacji potrafi się wznieść zakochana kobieta. Trochę mi jej szkoda, bo prawdopodobnie jest fajna. Źle trafiła po prostu

Gość gość
To ze kobieta polyka to nic zlego. Jak dwoje ludzi sie kocha to jedno drugiemu chce zrobic przyjemność bo to tez sprawi przyjemnosc osobie ktora to robi. Nie rozumiem tylko po co robic takie rzeczy jesli nir ma sir pewnosci ze ta druga osoba tez kocha???

Gość gość
Pewnie po to, żeby druga osoba pokochała

Gość gość
Ale to tak nie dziala. Kazdy chyba o tym wie. Jak ci facet zrobi minete to sie w nim zakochasz???

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć, że mimo takiej bliskości i długich rozmów facet się nie zakochał. Chyba miał zrytą psychikę przez matkę

Gość gość
Raczej uznal ze sie szmaci. Pomyslal ze skoro jemu obciaga z polykiem to obciagala tak wczesniej

Gość gość
poznalem dwa tygodnie temu dziewczyne 35 lat na dichu tydzien pozniej umowilismy sie na spacer i wyspacerowalismy sobie droge do mojej sypialni byl fajny seks ale to co ona ze mna wczoraj zrobila to masakra hehe az mnie przeraza ta kobieta po 1,5 godzinnym seksie bo wypilem dwa mocne drinki i tak mam ze mi stoi non stop ale ciezko dojsc byla juz taka wykonczona ze zaczela go obciagac trwalo to z 10 minut widac ze ma wprawe super lod i w ostatniej chwili kiedy dochodzilem odrzucilem ja bo wiem ze kobiety roznie reaguja na takie rzeczy moa sie nawet obrazic a ona jak zobaczyla jak probuje sam skonczyc te ostatnie sekundy to jak jakas niewyzyta rzucila sie na penisa i normalnie zr****** mi go ustami do samego konca myslalem ze zwariuje z******te uczucie lol nie wiem gdzie ona to wszyskto pomiescila ;o

Gość gość
i tyle lat sie godzil na to zeby jakas szmata(bez obrazy autorko) mu obciagala???

Gość gość
A czy jak kobieta lubi rozmawiać z facetem i daje mu piczkę do polizania, to już znaczy że go kocha?