Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana45

Obrażalski chłopak

Polecane posty

Gość załamana45

Cześć, może wy przemówicie mi do rozsądku. Mój facet non stop się obraża, w trakcie jakiejkolwiek sprzeczki on odwraca się na pięcie z miną obrażonego królewicza i odchodzi. Po czym nie odzywa się do mnie kilka dni. Mam już dosłownie nerwicę przez niego, strach cokolwiek powiedzieć, bo pan obrażalski poczuje się urażony do żywego i strzeli przysłowiowego "focha" na kilka dni. w Trakcie których nie interesuje się czy ze mną wszystko okeej, na smsy nie odpisuje, telefonów nie odbiera. W środku nocy potrafi zostawić mnie samą na środku ulicy i sobie odejść. przy czym gdy raz, jego kolega również obraził się na mnie on za nim pobiegł! I tak myślałby każdy, że to ze mną coś nie tak skoro się tych dwóch tak obraża. Ale poza nimi przypadków obrażania się na mnie nie znam. Czasem sobie myślę, że mój chłopak zwyczajnie woli chłopców jak i tego kolegę. A obraża się za to, że zwyczajnie przyłapię go na kłamstwie, bo kłamie non stop. A on chciałby chyba taką która milczy i stosuje idee "nie ważne gdzie jest ważne żeby wracał" Zastanawiam się nad rozstaniem, ale czy powód bo mój facet się obraża jest normalny? Jak będzie wyglądać życie z takim facetem?

Gość gość
to c**a nie facet