Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleany

Mąż całymi wieczorami gra i nie poświęca mi czasu. Za to u mnie w pracy jest...

Polecane posty

Gość cleany

...kto zawrocil mi w glowie. Ale od poczatku. Maz moj jest typowym gburem. Na dodatek,po pracy, w jednej rece komorka i ustawianie wojsk,a w drugiej laptot i inna gierka. I tak codziennie. W pracy (nowej,bo pracuje pol roku) jest chlopak,z ktorym zlapalam linie porozumienia. Gadamy o wszystkim. On tez ma problem z zona... Wyladowalismy w lozku. Raz,potem drugi. Jest miedzy nami chemia. Sam mi to powiedzial. Tylko jest powsciagliwy,jesli chodzi o smsy czy telefony. Co robic z moim zyciem? Z kochankiem nie bede na stale. To wiem. A co z mezem?

skoro uważasz meża za gbura, to po co za niego wyszłaś??!! jest jedno rozwiązanie - rozwód

Gość cleany
To moj drugi mąż. Pierwszy sie rozpił i wylądował w psychiatryku. Dlugo nie moglam sie pozbierac. Potem sugerowalam sie juz zupelnie innymi kategoriami w doborze partnera. I ten wydawal sie idealny. Do czasu. A ten czas szybko minal. A kochanek? Mam go od 2 tygodni. Swieza sprawa.

Gość cleany
Dziekuje za podsumowanie.

Gość gość
Nie mędrkuję ale...jak do tego doszło że się oddaliliście z mężem? W ogóle jemu/Tobie zależy żeby ciągnąć ten związek czy nie? Kochanek dobrze myśli bo nie chce pozostawiać po sobie dowodów. Powinnaś zakończyć jedno zanim zaczniesz drugie, inaczej to się mija z celem i tracisz czas na jednego i drugiego. Chyba że taki układ Ci pasuje.

Gość cleany
Hm,czy mi zalezy na mezu? Szczerze? Chyba jest mi obojetny. A czasami wrecz mnie irytuje,ale próbuję naprawić sytuacje,hm,w ramach pozorow? Sama nie wiem. Taki uklad mi nie pasuje. Kochanek-swieza krew,komplementuje mnie i dostrzega jako kobiete.

Gość cleany
Maz nigdy jakos specjalnie mnie nie pociagal w lozku. A oddalilismy sie jeszcze bardziej,kiedy urodzilam dziecko.

Gość gość
po co ludzie się pobierają? na siłę za wszelką cenę byle był,baby dla dzieciaka i bezpieczeństwa facet dla seksu i wygody?nie jest mi was żal ,takie są wasze motywacje takie wybory i konsekwencje jedno wielkie bagno ,nigdy nie myśleliście o miłości i jak dla mnie nie ma problemu

Gość gość
Nie ważne jaki jest mąż to nie usprawiedliwia twojej zdrady! Jesteś podłą niewierną zdzirą.!