Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będe ryczeć bo wspominam

Polecane posty

Gość gość

Jestem sentymentalna :( Obejrzałam dziś odcinek Mody na Sukces na youtube , tzn takie śmieszne fragmenty I przypomniało mi się dzieciństwo jak byłam u babci to zawsze to oglądała , albo jak byłam w domu i jak byłam dzieckiem to oglądałam z mamą i babcia i to zawsze było jakoś ok 17 i wtedy jadłam podwieczorek czyli tartę jabłko z cukrem :( I nawet pamiętam w jakim sweterku zawsze siedziała mama i babcia i ja też , i pamiętam zapach kawy bo zawsze wtedy piły A wieczorem razem z siostrą oglądałam "Czy boisz sie ciemności". A teraz co.. ciesze się że się wyprowadzam za parę miesięcy po maturze na studia , bo nie da sie wytrzymać w tym domu , wiecznie awantury... a siotra wyprowadziła się jak miała 17 lat i się nie widujemy , czasami tylko dzwoni Jak czasem matka jedzie na jakiś kontrakt na pare dni i jej nie ma , to jest spokój , ale zaraz wraca i awantury z ojcem a potem wyżywanie sie na mnie Czasami chcialabym wrocic do tych dawnych czasow.. chociaz dziecinstwo tez nie bylo zawsze kolorowe

Gość gość
Ja też żałuje, że moje dzieciństwo już przepadło bezpowrotnie :( Mam wrażenie, że już nigdy nie bede tak szczęśliwy, nawet jakbym miał wille, jacht i walizke kokainy.

Gość gość
To kwestia nastawienia Ci którzy mieli dobre dzieciństwo powinni być wdzięczni że tak się stało , bo niektore dzieci byly sprzedawane , maltretowane , głodzone , chore itd. Trzeba żyć terazniejszością , a przeszłość wspominać z uśmiechem

Gość gość
Nie sądze żeby to miało jakikolwiek związek :) A "Modę na sukces" oglądałyśmy wtedy wszystkie dla żartu, i tak też ostatnio zrobiłam przeglądając filmiki na youtube To była dobra komedia :D