Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie osoby ktore po schudnieciu... gorzej wygladaja ?

Polecane posty

Gość Asia10Www
Misio 1, Niby taka seksowna się mówi na dużą pupę, ale nie zauważyłam żeby kogoś zainteresowała;-) piersi właśnie mam małe ale to już od zawsze.:-P

>>>Stąd niektóre kobiety "chudnąc" niektórymi dietami tracą najpierw atuty, a potem brzuch.<<< Znam wiele kobiet odchudzających się, ale tylko kilka, którym biust nie klapnąłby po odchudzaniu. Jakby nie patrzeć jest to głównie tkanka tłuszczowa. Niektóre kobiety nie zdają sobie sprawy z tego, że drakońskie diety zżerają najpierw ich tkankę mięśniową, a dopiero potem tłuszczową.

>>>Misio 1, Niby taka seksowna się mówi na dużą pupę, ale nie zauważyłam żeby kogoś zainteresowała piersi właśnie mam małe ale to już od zawsze.<<< Gdybym miał wybierać :) : to wolę dziewczynę z okrągłą pupą i mniejszym biustem od tej z męskim tyłkiem i dużym biustem. Kształtna, wypięta pupa, to jest to, co krew w mężczyźnie rozgrzewa :) :) :).

Gość Asia10Www
Zgadzam się misiek 1:-) ja opamietalam się bo diety nie dość ze psychicznie mnie rujnowaly to nic mi nie dawały. Zaczęłam biegać i mniej jeść. Efekty było widać po 1 miesiacu. :-) A co do tej "równej" sylwetki, to zauważyłam że faceci wybierają właśnie takie panie. Z chudym nogami i dość dobrze zbudowana górą.

Gość gość
dla mnie najlepszą metodą na odchudzanie jest zwykła jazda na rowerze, normalnym nie stacjonarnym bo min 30 minut dziennie, najlepiej godzine i jezdzić tak codziennie lub co drugi dzień, ja już po tygodniu sporo schudłam, polecam żadne diety mi sie nie sprawdziły a tu od zwykłego roweru zrobiłam sie szczupła :D szkoda katować sie dietami

>>>Z chudym nogami i dość dobrze zbudowana górą.<<< Ja tam lubię solidne nogi u kobiety :). Kiedyś zrezygnowałem ze starań (przyjmowanych z uśmiechem) o pewną dziewczynę właśnie z powodu jej chudych, patykowatych nóg :(. Od zawsze najbardziej podobała mi się sylwetka Anny Majcher :), a Kasia Figura nie bardzo :(.

>>>a tu od zwykłego roweru zrobiłam sie szczupła<<< Koleżanka narzekała, że od roweru rosną jej łydki :(.

Gość Asia10Www
Ech to może jeszcze nie trafiłam na takiego co moja figura go rozpali... :-D :-D

Gość gość
tak ja gorzej wygladalam po schudnieciu

>>>Ech to może jeszcze nie trafiłam na takiego co moja figura go rozpali...<<< A ile masz lat (jeżeli to pytanie Ciebie nie dotknie) ? Dwa lata temu polubiłem dziewczynę z ogromna pupą :). Mimo rozmiaru wyglądała z nią bardzo seksownie. Gdyby nie duża różnica wieku, to pewnie miałoby mi co grzać plecy :D :D :D.

Gość gość
Ja najlepiej wyglądam kiedy ważę 62-63 kg, a mam 165-166 cm wzrostu. W świetle dzisiejszej mody, to niemal waga sumo ;) jednak mam to w nosie. Każdy ma inną budowę i trochę inna waga będzie mu służyć. Ja akurat mam taki mankament, że mam szeroką miednicę i kiedy ważyłam poniżej 60 kg, to wyglądałam jak chuda laska z płaskim szerokim tyłkiem i chudymi nogami. Nie podobałam się chłopakowi, kolegom ani koleżankom. Dopiero kiedy ważyłam te moje ulubione 62-63 kg, czułam się zgrabnie i kobieco, bo nadal byłam szczupła, a do tego miałam krągłości gdzie trzeba, również na pupie i nogi już się tak nie odznaczały od reszty.

Gość Asia10Www
Mam 18 lat :-D

Gość gość
Tak np młoda Osborne

>>>Mam 18 lat <<< To jeszcze wszystko przed Tobą :) :) :). Ja mam ponad dwa razy tyle, więc na Twojego adoratora już się nie nadaję :( :D :D :D. Ta dziewczyna sprzed dwóch lat miała 22 :).

Gość gość
tak - Anja Rubik