Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie mam sily..

Polecane posty

Gość gość

Czesc. A wiec miewam mysli samobojcze.. od 3 lat prawie codziennie, ale nie chce sie zabic mimo wszystko.. chociaz mam ogromna ochote zasnac i juz sie nie obudzic.. Mam problemy w szkole, ma najwyzszy poziom w miescie i okolicy, koszmarnie duzo materialu.. codziennie testy, wracam do domu o 15 i do 20 musze sie uczyc, a i tak dostaje 1,2,3... i to nie tak,ze nic nie umiem, tylko tak po prostu jest.. chcesz miec 4,5 to nir masz zycia, caly dzien w ksiazce, a ja tyle nie wytrzymuje. Ludzie dookola mnie.. szkoda gadac, sami falszywi. Mam 2 przyjaciolki, z jedna chodze do klasy, ale ona tez nie rozumir mnie w stu procentach. Z druga widuje sie rzadko niestety. I mam kolege, ktory "rozkochal" mnie w sobie i teraz olewa. Rozkochal w nawiasie, bo po prostu gdy mu juz tak bardzo nie zalezy, mnie zaczelo. Po prostu byl dla mnie codziennoscia, a teraz kontakt nam sie koszmarnie urwal.. i tesknie za nim bardzo.. nie ma dnia bym nie byla zdolowana glownie przez niego. Bo to, co jest teraz w porownania do tego co bylo chociaz miesiac temu to jakis koszmar. Nie dosc, ze stracilam "jakby chlopaka" to jeszcze przyjaciela. Czyli podwojny bol. Odnosnie rodziny jest roznie, z siostra nie rozmawiam juz rok, nie istnieje dla mnie, jest nikim. Z rodzicami nie rozmawiam, nir potrafie. Zyje codziennie ta mysla, ze bedzie lepiej, ale wmawiam sobie to od 3 lat. Nawet jak samopoczucie mi sie polepszy to i tak za jakis czas znow jest zle. 2 lata temu moj kolega sie powiesil, drugi zginal tragicznie rok temu.. Jestem mloda, pewnie czesc z was uzna, ze to po prostu przez okres dojrzewania. W sumie byc moze, tyle ze ja sobie nie radze.. wszystko mnir przytlacza, to miasto, ludzie, ja sama.. Mam wszystkie objawy depresji, ale nie chce isc do psychologa/psychiatry.. wolalabym kupic sobie antydepresanty bez recepty, o ile to mozliwe..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować